Locuinţa perfectă pentru un FARAON din SECOLUL XXI. Vezi cum arată CASA PIRAMIDĂ VIDEO

Un arhitect mexican a reuşit să creeze o casă perfectă, în forma unei piramide moderne. După luni întregi de muncă, Juan Carlos Ramos a creat o locuinţă perfectă, cu garaj interior şi studio de înregistrare chiar în mijlocul naturii, fiind ideală pentru o casă de vacanţă în zona rurală.

09 oct. 2013, 05:53

Juan Carlos Ramos, un cunoscut arhitect brazilian, a petrecut luni întregi pentru a desena o casă perfectă, în formă de piramidă, cu care urmează să participe la o importantă competiţie de arhitectură, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Un ieşean şi-a construit o casă în formă de piramidă, care l-a vindecat de boli

Casa le va oferi celor care vor dori să o construiască o viaţă pe care doar un faraon o poate duce. Locuinţa are trei etaje. În interior, se găseşte o sufragerie cu suficient spaţiu pentru o masă de zece persoane, având în interior o scară în formă de spirală. Mai mult, una dintre faţade este creată doar din sticlă.

Citeşte şi Cum se vede lumea din vârful marilor piramide egiptene FOTO

Mai mult, în interiorul piramidei se găseşte o piscină încălzită şi un garaj, alături de un studio de înregistrări. Cu toate că proiectul nu există în realitate, există şanse ca acesta să fie construit, mai ales că a câştigat un prestigios premiu de arhitectură.