Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună. Pe lângă salariul uriaș, se oferă și cazare gratuită

Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună, pentru cei care sunt dispuși să se relocheze în altă țară. Cazarea este gratuită, iar contractul se semnează pe perioadă nedeterminată.

04 mart. 2024, 18:57
Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună. Pe lângă salariul uriaș, se oferă și cazare gratuită
Loc de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună

Locul de muncă plătit regește. Spania se confruntă cu o problemă gravă – depopularea. Potrivit ultimelor date publicate de Ministerul Tranziției Ecologice și Provocării Demografice, 8 din 10 municipii cu mai puțin de 5.00 de rezidenți, au suferit scăderi semnificative a numărului de locuitori, în ultimii ani.

În prezent, în Spania există un total de 6.815 de orașe cu mai puțin de 5.000 de locuitori, potrivit elespanol.com. Astfel, tot mai multe instituții publice și organizații private se luptă pentru a convinge cetățenii să se mute în aceste zone slab populate.

Citește și: Celebra fabrică de bere din România care se închide după aproape 5 decenii de activitate. Sute de angajați vor rămâne fără loc de muncă

În rândul oamenilor, lipsa locurilor de muncă reprezintă o problemă mai mare decât depopularea. De aceea, municipalitățile rurale oferă locuri de muncă în condiții foarte bune. La fel s-a întâmplat și cu Fuenteheridos, un orășel din Huelva care oferă locuințe gratuite și salarii mari pentru cei ce doresc să muncească într-o casă rurală din zonă.

Astfel, portalul de locuri de muncă Infotec a fost responsabil de publicarea acestei oferte. Potrivit site-ului, este nevoie de personal pentru a lucra pe post de gardian într-o casă rurală din muncipiu. Condițiile sunt extrem de atrăgătoare. Se oferă un salariu de aproape 4.000 de euro și o casă liberă în care să locuiți, dacă acceptați postul. Contractul va fi pe o perioad nedeterminată. Locul de muncă cere să fiți disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Citește și: Locuri de muncă plătite cu 10.000 lei pe lună. „Creativitatea, munca in echipa si acceptarea diversitatii vor conta enorm in urmatorii zece ani”

În timpul zilei de lucru, persoana care obține locul de muncă trebuie să primească clienții, să gestioneze rezervările, achizițiile, să întrețină hotelul, să gestioneze micul dejun și curățenia (inclusiv a piscinei).

Candidatul trebuie să aibă un nivel bun de engleză și cunoștințe de Office. Pentru a participa la procesul de selecție, persoanele interesate trebuie să acceseze platforma Infotec și, după înregistrare, să trimită CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție.