Locul de muncă plătit cu peste 2.000 de euro! Angajații sunt bonusați dacă nu fumează

Există un loc de muncă unde angajații primesc pe lângă un salariu de peste 2.000 de euro, și un bonus dacă nu fumează în timpul pauzelor. Unde se află și de ce a luat patronul o astfel de decizie?

07 mai 2024, 17:02
Locul de muncă plătit cu peste 2.000 de euro! Angajații sunt bonusați dacă nu fumează
Locul de muncă plătit cu peste 2.000 de euro! Angajații sunt bonusați dacă nu fumează

Există un loc de muncă unde salariații primesc peste 2.000 de euro remunerație pentru activitatea prestată, dar și un bonus consistent dacă nu fumează în timpul pauzelor din program.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă vrei să ajungi spion! SRI, anunț de ultimă oră despre locurile de muncă disponibile

Locul de muncă plătit cu peste 2.000 de euro

Angajații acestei companii se bucură de un venit lunar de peste 2.000 de euro, dar și de o primă dacă nu fumează în pauză. De asemenea, salariații au la dispoziție foarte multe beneficii dacă aleg să semneze un astfel de contract.

Ideea îi aparține unui antreprenor italian din Bressanone, o comună din provincia Bolzano, regiunea Trentino-Alto Adige, Italia. Omul de afaceri caută femei care doresc să lucreze pe postul de ospătar/chelner. Este vorba de un bar foarte mic, însă patronul este dispus să ofere bani frumoși pentru ca angajații săi să aibă grijă de afacere, vorbind despre 2.200 de euro pentru 40 de ore muncite pe săptămână.

În plus, în timpul programului fiecare angajat are incluse trei ore de exerciții fizice în sala de gimnastică a angajatorului, iar cei ce renunță la fumat în timpul pauzelor mai primesc un bonus de 50 de euro.

„Plătesc angajatul pentru a se antrena și a renunța la fumat”, a declarat afaceristul din Italia, potrivit lastampa.it.

Beneficiile oferite de acest afacerist arată că, înaintea profitului, el se gândește la bunăstarea anagajaților săi care, până la urmă, îl ajută să aibă parte de câștiguri mai mult decât mulțumitoare.

„Pentru mine este important să fac oamenii să înțeleagă că un corp sănătos funcționează mai bine în simbioză cu mintea, îndepărtând stresul și problemele, ceea ce crește productivitatea la locul de muncă”, a mai spus antreprenorul.

În plus, față de toate celelalte beneficii enumerate, omul de afaceri din Italia spune că orele suplimentare sunt plătite separat, ceea ce înseamnă că doritorii pot obține sume și mai mari decât cele reiterate.

Citește și: Vești bune pentru românii aflați în căutarea unui loc de muncă! Unde pot să câștige în două zile cât alții într-o săptămână