Locul din casă în care este indicat să aşezi bradul de Crăciun. Se spune că aduce prosperitate în 2023

Este forfotă mare în magazine şi în pieţe înainte de Sărbători. Parcările marilor magazine sunt pline de brazi. Aveţi de unde alege, brazi tăiaţi sau brazi la ghiveci. Preţurile pornesc de la 69 de lei şi pot ajunge şi până la 600 - 800 lei în funcţie de dimensiune.

11 dec. 2022, 18:07

Fie că alegi un brad natural la ghiveci sau un brad tăiat, ori faci economie şi alegi să împodobeşti un brad din plastic trebuie să ştii că locul din casă în care aşezi bradul de Crăciun poate influenţa finanţele familiei în anul care vine.

Tradiţia chineză spune că pentru a atrage bani, inspirație și bunăstare în casă este nevoie să urmezi nişte reguli. Inclusiv amplasarea bradului de Crăciun poate avea un rol important şi îţi poate influenţa.

Citeşte şi: Vom avea zăpadă feerică de Crăciun? Ce spun statisticile şi ultimele hărţi ale meteorologilor

Pentru ca magia să se întâmple, bradul trebuie pus într-un anumit colț al casei. Ei bine, filozifia Feng Shui spune că  bradul împodobit de Crăciun trebuie aşezat în colțul din stânga al sufrageriei dumneavoastră, potrivit substantial.ro.

Citeşte şi: Zodii care vor avea parte de un noroc nebănuit de Crăciun! Cadourile nu vor lipsi de sub brad

Specialiştii în Feng Shui sunt de părere că prin amplasarea bradului în acel loc veți reuși să activați energia chi din casa voastră. Veţi atrage armonia și dragostea în aceste Sărbători și prosperitatea anul viitor.