Locul din România unde poţi să stai în bungalouri pe apă ca în Maldive! Cum arăta complexul de lux de pe Clisura Dunării!

Vrei o destinaţie de vacanţă pentru a te delecta peisaje ca în paradisul exotic din Maldive sau Bora Bora? Poţi vizita primul sat plutitor din Europa, unde te poţi caza în bungalouri pe apă. Locul cu totul special se află chiar în România, pe Clisura Dunării.

25 iun. 2022, 09:46

Dacă vrei să stai în bungalouri pe apă, poţi avea parte de o experienţă inedită în prima stațiune lacustră din România. Situat în localitatea Berzasca din judeţul Caraş Severin, complexul Egreta este compus din 15 căsuțe suspendate pe apă și te face să te simți nu doar mai aproape de natură, ci te îmbie parcă să profiți de fiecare moment petrecut la Clisura Dunării. Satul plutitor te face să te gândeşti la renumitele bungalouri din Bora Bora sau din Maldive.

Cât costă cazarea în bungalourile pe apă din Berzasca, la Clisura Dunării?

Închirierea unei căsuțe lacustre costă între aproape 400 de lei/noapte cu mic dejun inclus. Prețul variază, însă, în funcție de sezon. Recepția se face începând cu ora 15:00.

Fiecare căsuță suspendată deasupra Dunării este dotată cu aer condiţionat, baie proprie, living, un dormitor la etaj, televizor, wifi, frigider, o terasă mare de 16 mp prevăzută cu o copertină pentru soare și două șezlonguri. De asemenea, complexul mai beneficiază de o parcare proprie și o terasă destul de mare unde poți lua masa.

Citeşte şi: Vouchere de vacanţă 2022. Cardurile au început să fie încărcate, ce trebuie să ştie românii

Se poate pescui chiar de pe terasa căsuței suspendate și se pot închiria undițe de pescuit chiar și de la recepție, după cum precizează bloggeriţa Anamaria Popescu.

Complexul cu bungalouri pe apă este situat într-o zonă liniştită, ideală pentru relaxare, fie că alegi să te bucuri de soare, să citeşti sau pescuieşti de pe propria terasă.

Cum ajungi la Complex Egreta, prima stațiune lacustră din România

Există două variante de a ajunge în Complex Egreta. Fie că alegi traseul Orșova – Berzasca sau Oravița – Berzasca. Drum până acolo este destul de bun, iar pe măsură ce te apropii de Dunăre ai parte de peisaje care-ţi taie respiraţia.

Citeşte şi: Anunţul care-i îngrozeşte pe românii îndrăgostiţi de vacanţe în Grecia. A crescut puternic preţul unei gustări delicioase şi extrem de populare

Foto: Facebook


loading...
Partenerii noștri