Locul magic din România unde toate funcţiile organismului se regenerează instant. Neapărat trebuie să mergi acolo

Publicat: Vineri, 30 Martie 2018 20:07 // Actualizat: Vineri, 30 Martie 2018 20:07 // Sursa: romaniatv.net

Există în România un colț de Rai, în care dispar toate grijile, toată oboseala, iar funcțiile organismului se regenerează instant. Pe o porțiune de un kilometru pătrat, se manifestă o anomalie magnetică atipică, după cum o definesc specialiștii, zonă care are efecte benefice asupra organismului uman.

„Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiștii din domeniu apar în rupturile de falii, în reflexii ale scoarței terestre sau în alte asemenea fenomene geologice care se înregistrează într-o forma atipică pe diagrame. Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a știut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp și care se manifestă printr-o emisie de radiații patogene, încă rămase cu o origine necunoscută", a spus Vasile Rudan, pentru Adevărul.

Locul energetic se află pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Peștera spre Doamnele. O altă variantă spune că locul magic ar fi pe ruta Cabana Omu – Peștera, tot pe creasta Doamnelor. Sunt șanse minime ca un călător neexperimentat să găsească locul cu pricina, însă din spusele celor care l-au descoperit, acolo se întâmplă magie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
călătorii munte regenerare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H