Locul preferat din casa îţi trădează personalitatea

Modul in care te imbraci, stilul ales si mediul din casa in care traiesti reflecta standardele tale sociale. Pana la urma oricine isi doreste sa aiba casa si stilul de viata perfecte care, astfel, pot fi considerate o extensie a personalitatii tale, ca si locul din casa in care iti place sa-ti petreci timpul. Iata ce dezvaluie locul preferat din casa despre tine.

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 07:05
Locul preferat din casa îţi trădează personalitatea

1. Dormitorul

Esti o persoana plina de culoare si imaginatie. Atragi oamenii in jurul tau imediat ce deschizi gura. Din aceasta cauza, poti starni gelozia unor persoane.

2. Sufrageria

Esti sociabil si iti place sa vorbesti cu semenii tai si sa le oferi o mana de ajutor. Nu fugi de responsabilitate, de fapt iti place sa-ti asumi rolul de lider.

3. Locul in care mancati

Esti conservator, precaut si nu-ti pierzi capul in situatii complicate. Esti extrovertit si iti place sa-ti impartasesti ideile cu ceilalti. Insa, ai nevoie de timp singur pentru a-ti pune ordine in ganduri.

4. Baia

Ai mare grija de tine si esti atent la propria sanatate. Cand afli ceva de vreo noua boala, incepi sa vezi daca te confrunti cu vreun simptom. Din aceasta cauza iti enervezi, uneori, prietenii. Totusi, privesti intotdeauna partea plina a paharului, asa ca esti destul de popular.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.