Locul surprinzător în care Narcisa Birjaru a ajuns să lucreze, chiar dacă a câştigat marele premiu de 30.000 de euro la Chefi la Cuţite: „Este noua mea familie”

Narcisa Birjaru a început o viaţă nouă după ce a câştigat ultimul sezon al concursului "Chefi la Cuţite". Câştigîătoarea show-ului culinar s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp.

08 iul. 2021, 21:17
Locul surprinzător în care Narcisa Birjaru a ajuns să lucreze, chiar dacă a câştigat marele premiu de 30.000 de euro la Chefi la Cuţite: „Este noua mea familie”
Narcisa Birjaru, câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu vrea să o angajeze la el la restaurant

Locul surprinzător în care Narcisa Birjaru a ajuns să lucreze. Se pare că noua poziție îi aduce și satisfacții financiare pe măsură, pe perioada verii.

Locul surprinzător în care Narcisa Birjaru a ajuns să lucreze, chiar dacă a câştigat marele premiu de 30.000 de euro la Chefi la Cuţite

„Dragii mei, de azi va aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Va pup cu mult drag”.

Este noua mea casă, noua mea familie, pe perioada verii. O să va gătesc aici, la Olimp, produsele mele, a transmis ieri pe pagina ei de Instagram câștigătoarea „Chefi la cuțite”.

S-a pozat și în bucătărie și cu această ocazie a mai dezvăluit și ce le gătește clienților. „Aripioare picante, frigărui, piure, varză călită, mititei, vă așteptăm cu un meniu diversificat”, a mai spus Narcisa.

Cristi Borcea a cumpărat în urmă cu câțiva ani un hotel în stațiunea Olimp și a investit în el o avere. Hotelul are 13 etaje și 210 camere.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, a spus ea pentru a1.ro.

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat competiția „Chefi la cuțite”, și totodată, a marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Cătălin Scărlătescu şi-a dorit să o aibă în echipa lui din acest sezon de la „Chefi la cuţite” pe Narcisa Birjaru, lucru care i-a şi reuşit. Concurenta l-a făcut mândru pe chef-ul echipei mov, ea fiind chiar marea câştigătoare de la „Chefi la cuţite” 2021.

Printre cele mai apreciate feluri de mâncare preparate de ea, s-au numărat tocăniţa ţigănească, concurenta luând atunci 15 puncte, dar şi Ţprăjitura lui mamaie”, o reţetă pe care Narcisa a numit-o exact după persoana de la care a învăţat-o.

Citeşte şi: Câştigător Chefi la cuţite 2021. Ştefan Borleanu a răbufnit după ce Narcisa Birjaru a câştigat marele premiu: „Sezonul viitor, iau şi eu două reţete de tochitură de la bunică-mea, poate am şanse de finală”