Locuri de muncă pentru români în hotelul familiei Trump din Irlanda

Hotelul Trump International din Doonbeg (Irlanda), deţinut de familia omului de afaceri Donald Trump, angajează peste 30 de oameni din România. Se fac angajări pe posturi diverse, de la manager de restaurant la ospătari sau bucătari.

25 ian. 2023, 08:50
Locuri de muncă pentru români în hotelul familiei Trump din Irlanda

Hotelul Trump International din Doonbeg (Irlanda), clasificat la cinci stele, face angajări. Hotelul deţinut de familia fostului preşedinte al SUA Donald Trump recrutează un manager de restaurant, 15 ospătari, cinci bucătari, personal curăţenie – 15 oameni, precum şi doi supervizori pentru curăţenie, scrie Economica.net.

Pot depune cereri de angajare pentru postul de manager de restaurant candidaţii care au experienţă relevantă în domeniu, au bune abilităţi de organizare, sunt proactivi, au excelente abilităţi interpersonale.

Citește și: Angajări pe salarii fabuloase, între 9000 şi 16.000 de lei pe lună. Topul celor mai căutate joburi

Hotelul Trump International din Doonbeg angajează bucătari pe posturile de Commis Chef, Chef De Partie şi Sous Chef. Se califică pentru aceste posturi candidaţii care au calificare de Chef, au absolvit liceul, au cunoştinţe medii de engleză, au abilităţi de coordonare şi de motivare a echipei cu care lucrează. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru în poziţii de Chef De Partie, Sous Chef, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Citește și: Zeci de joburi disponibile la stat. Salariile ajung la 15.000 de lei, nu se cere facultate

Angajatorii caută pentru postul de ospătar candidaţi cu experienţă relevantă în această poziţie, care au cunoştinţe avansate de engleză şi care sunt proactivi.

Personalul pentru curăţenie e ofertat cu 30 de zile de concediu anual şi masă asigurată, conform anunţului de recrutare. Sunt eligibili pentru postul de supervizor curăţenie candidaţii care au experienţă în acest post, au excelente abilităţi de comunicare şi interpersonale, sunt dispuşi să aibă program de lucru flexibil, sunt orientaţi către clienţi şi către rezolvarea problemelor.