Locuri de muncă pentru români. Bonă în SUA, îngrijitor de persoane în Marea Britanie

LOCURI DE MUNCĂ în străinătate. Chiar dacă este sezonul concediilor, vara este anotimpul perfect pentru schimbarea locului de muncă. Opțiunile sunt numeroase pentru românii care vor să muncească în străinătate.

08 iul. 2015, 09:53
Locuri de muncă pentru români. Bonă în SUA, îngrijitor de persoane în Marea Britanie

LOCURI DE MUNCĂ în străinătate. Este disponibil, de exemplu, un post de babysitter în Statele Unite, scrie greatnews.ro. Candidatul ideal trebuie să accepte un contract pe cel puțin un an, prin programul AuPair, care pune doar câteva condiții minore, cum ar fi cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional, lipsa antecedentelor penale, să fie o femeie necăsătorită și fără copii, să fi absolvit liceul și să aibă o minimă experiență cu copiii.

Citeşte şi Angajări la Praktiker. Te califici cu cel puţin studii medii

Angajatorul asigură biletul de avion, asigurarea medicală, două săptămâni de concediu plătit, cazare, trei mese pe zi, și plata netă de aproape 200 de dolari pe săptămână.

Găsiți toate detaliile AICI.

Tot pentru cei care vor să aibă grijă de copii, există un post de bonă și în Anglia. Cerințele sunt similare cu cele din SUA, însă salariul este de la 800 de euro net pe lună.

Această ofertă de loc de muncă nu asigură transportul până în Anglia.

Puteți aplica pentru acest job AICI.

Mult mai bine plătit este un post de îngrijitor de persoane la domiciliu din Marea Britanie. Salariul este 1.400 – 1.800 de lire sterline pe lună și cazarea și masa sunt asigurate.

Citeşte şi Dedeman caută oameni cu cel puţin studii medii. Iată posturile

Găsiți toate informațiile necesare aplicării la acest loc de muncă AICI.

Spațiul britanic oferă numeroase șanse de angajare românilor care au diplomă de asistent medical generalist.

Este nevoie doar de acest document și de cunoștințe medii de limba engleză. Un post de infirmier este recompensat cu 11,53 euro pe oră, în timp ce un asistent medical poate fi remunerat și cu 19 euro pe oră.

Aflați totul despre numeroasele beneficii ale acestui job de AICI.


loading...