Locuri de muncă scoase la concurs cu salariu de 20.000 de lei în România. Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti

Salariul minim brut în România este de 3.000 de lei, urmând ca acesta să crească la 3.300 de lei începând cu 1 octombrie, dar există și joburi care sunt plătite mult mai bine. Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS caută un specialist IT pentru Direcția Tehnologia Informației, iar salariul este de aproape 4.000 de euro.

19 sept. 2023, 09:40
Locuri de muncă scoase la concurs cu salariu de 20.000 de lei în România. Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti

Locuri de muncă scoase la concurs cu salariu de 20.000 de lei în România. „Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3.971 de euro? Avem cinci poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației!”, este anunţul CNAS publicat pe Facebook.

Pentru a accesa un astfel de post este nevoie de experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date. Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

Citeşte şi: Angajări 2023. Topul orașelor în care te poţi angaja bugetar. Salarii atractive, tichete de masă, vouchere şi prime de Crăciun

”Vrei să fii parte din echipa de IT-iști care vor schimba sistemul de sănătate din România și să câștigi 19.857 de lei, adică 3971 de euro, lucrând la CNAS?  CNAS – Casa Națională de Asigurări de Sănătate caută 5 specialiști IT&C dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Dacă cunoști pe cineva potrivit pentru această poziție sau ai prieteni și colegi pasionați de acest domeniu, share-uiește această oportunitate!  IT-ul joacă un rol crucial în sănătatea publică, iar noi suntem în căutarea profesioniștilor pasionați care pot contribui la crearea de soluții inovatoare și eficiente pentru întregul sistem de asigurări de sănătate din România. Această oportunitate face parte din angajamentul nostru ferm de a continua modernizarea și îmbunătățirea sistemului de sănătate, scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate tuturor cetățenilor.  Vă îndemn să aplicați pentru aceste poziții și să vă alăturați echipei CNAS. Prin colaborare și inovație, putem continua să modelăm viitorul sănătății în România!”, este postarea președintelui CNAS, Andrei Baciu, pe Facebook.

Citeşte şi: Salariile mari de bugetari vor fi plafonate. Sporurile se taie sau se plafonează la 1.000 de lei

Salariul oferit de CNAS este uriaș, însă salarii le fel de generoase sunt dispobibile în multe firme private, toate cele din domeniul IT căutând forță de muncă. Astfel, conform experților, în IT sunt disponibile mii de locuri de muncă, toate remunerate cu salarii generoase. Nu trebuie decât să dați un anunț de angajare pe net.