Locurile de parcare din Bucureşti, motiv de scandal cu înjurături ca la uşa cortului VIDEO

Trei locuitori ai Bucureştiului s-au luat la ceartă pe o stradă din Bucureşti, după ce un tânăr a parcat maşina în faţa curţii unei doamne, care a fost revoltată de faptul că nu va mai avea unde să îşi lase automobilul, iar în scurt timp i s-a alăturat şi soţul şi lucrurile au degenerat într-un adevărat scandal.

14 ian. 2021, 20:37
Locurile de parcare din Bucureşti, motiv de scandal cu înjurături ca la uşa cortului VIDEO

Locurile de parcare sunt o problemă cu care bucureştenii se confruntă de foarte mult timp şi nicio administraţie de după Revoluţie nu a fost capabilă să-i găsească o rezolvare, aceasta fiind şi una din cauzele traficului infernal din Capitală.

Pe lângă faptul că maşinile parcate pe marginea străzilor îngreunează foarte mult traficul, locurile unde bucureştenii îşi pot lăsa automobilele devine de multe ori subiect de dispută între şoferi, la fel cum s-a întâmplat şi joi, când o astfel de dispută a degenerat într-un scandal cu înjurături şi ameninţări.

După cum se poate vedea în imagini, un tânăr a parcat pe marginea unei străzi, în faţa curţii unei doamne, care a ieşit şi i-a solicitat să-şi mute maşina, deoarece îi ocupă ei locul. Tânărul a susţinut că acel loc se află pe domeniul public şi a refuzat să-şi mute maşina, astfel încât, după ce doamnei i s-a alăturat şi soţut, până la scandal a fost doar un pas.

Locurile de parcare vor costa până la 600 de lei

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat vineri că, în urma unor discuţii cu edilii de sector, dar şi cu primarul general al Capitalei a reieşit că aceştia susţin o creştere a taxei anuale pentru locurile de parcare din București, astfel încât prețul ar putea ajunge la 300 sau chiar la 600 de lei, informează Agerpres.

Şi primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că va scumpi locurile de parcare, pentru a avea fondurile necesare construirii de noi parcări.

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 al Capitalei, a scris pe pagina sa de facebook ca nivelul actual al taxei pentru parcarea de reședință este anormal de mic. Edilul a spus că va construi mai multe parcări, dar pentru asta are nevoie de un buget mai mare.

“Da, voi face parcări. Lucram la strategie, buget. Si da, voi facem mai multe dacă vom crește tariful pentru cele reziden’iale de la ridicola sumă de 60 de lei pe an. Nu se poate sa facem parcări din nimic, e nevoie de buget. Voi atrage fonduri europene dar nu sunt suficiente pentru necesarul de parcări. Noi dam pe un loc rezidential de parcare pe an, cca. 15 euro, cat dă cineva pe o oră de parcare într-o Capitală Europeană. Nu-i normal”, a scris Ciucu pe Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, remarcă pentru Gabriela Firea: Suferă de sindromul primarului închipuit