Locurile de unde poate fi „livrat” COVID-19, imagini scandaloase din pizzerii. Angajaţii nu poartă măşti sau mănuşi VIDEO

Imagini surprinse într-o pizzerie în plină pandemie de coronavirus au stârnit revoltă în lumea întreagă. Angajaţii namevrează produsele fără mănuşi, iar de distanţare socială nici nu poate fi vorba, ei stând la distanţă de mai puţin de doi metri unul de celălalt.

13 apr. 2020, 17:24

Personalul de la Domino’s Pizza a fost fotografiat în timp ce prepară mâncarea fără mănuși sau măști de protecţie. Una dintre scene a fost surprinsă la o sucursală din Southampton, după cum scrie Daily Mail, şi este cu atât mai ciudat că ei nu respectă normele de igienă şi siguranţă cu cât companii ca McDonald’s, Pizza Express sau KFC şi-au închis toate magazinele.

Alți angajați au fost văzuți la o sucursală din Folkestone, Kent, pe 27 martie, şi, de asemenea, nu purtau mănuși sau nu respectau regulile de distanțare socială de doi metri.

Oficialii Domino’s Pizza se apără şi spun că urmează sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății, Direcţiei de Sănătate Publică de la Londra și Guvernului, care recomandă ca măștile medicale să fie folosite de lucrătorii din domeniul sănătății și de persoanele cu simptome de COVID-19.