Locurile pentru etapa a II-a a vaccinării s-au terminat în Bucureşti. Membrii guvernului sunt programaţi miercuri pentru imunizare

Vineri a început programarea la vaccinare pentru etapa a II-a, iar, după ce în primele ore platforma a fost blocată, odată ce a devenit funcţională, în jurul orei 19.00, în București nu mai erau locuri libere pentru programare.

15 ian. 2021, 21:00
Locurile pentru etapa a II-a a vaccinării s-au terminat în Bucureşti. Membrii guvernului sunt programaţi miercuri pentru imunizare

Locurile disponibile pentru programarea la vaccinare în București sunt epuizate, vineri seară, la câteva ore de la deschiderea platformei.

În sectorul 4 erau disponibile cele mai multe locuri, aproape 2.050, însă într-un interval de câteva minute, acestea au scăzut la 1.998, ceea ce înseamnă că în decursul serii de vineri, cel mai probabil, se vor epuiza. Aceeași situație este valabilă și în sectorul 5. Iar pentru programarea la vaccinare în sectorul 6 al Capitalei, pe platforma online apare mesajul „nu s-au putut găsi centre”, informează B1TV.

De asemenea, sunt persoane care se plâng că au încercat și varianta de a se programa prin call center-ul DSP însă nimeni nu a răspuns, după mai bine de jumătate de oră de așteptare.

Locurile în Bucureşti sunt ocupate de vineri, guvernul se vaccinează miercuri

Vineri seara, la Antena 3, vicepremierul Dan Barna a precizat că încă are probleme de respirație din cauza infectării și a dezvăluit că toți membrii Guvernului se vor vaccina miercuri. Premierul Florin Cîțu se va vaccina sâmbătă.

„Am rămas cu o problemă de respirație pe care încă o tratez. Nu e deloc o boală banală, nu o doresc nimănui. Nu știu în ce context am contractat acest virus. Eu mă voi vaccina miercuri, alături de ceilalți membri ai Guvernului.”, a spus Dan Barna.

Citeşte şi: Amendă de 5.000 lei pentru medicul de familie care l-a vaccinat pe primarul unei localități din Călăraşi deşi nu avea dreptul