Logodne VIP de milioane

Vedetele aflate mereu în lumina reflectoarelor sunt obișnuite să li se comenteze fiecare apariție sau fiecare eveniment din viața personală. Așadar, logodnele nu ar avea cum să treacă neobservate, iar sumele cheltuite de soți pentru ca jumătatea să spună "DA!" nu sunt deloc de trecut cu vederea. Iată câteva dintre cele mai costisitoare și mai frumoase inele purtate vreodată, deși unele dintre ele nu au pecetluit unirea marcată prin celebra zicală "până moartea ne va despărți".

RomaniaTV.net
16 dec. 2016, 11:16
Logodne VIP de milioane

Kim Kardashian

Într-unul dintre episoadele celebrului show „Keeping up with the Kardashians”, rapperul Kanye West îi oferea lui Kim un inel cu diamant de 15 carate. S-au căsătorit pe 24 mai 2014 și au devenit unul dintre cele mai importante power couples de la Hollywood. Între timp, Kanye i-a făcut cadou un inel și mai scump, care, însă, ar fi fost furat în timpul celebrului jaf de la Paris.

Citeşte şi  Divorţul le-a golit buzunarele

Mariah Carey

Piatra de 35 de carate a celebrului inel Wilfredo Rosado nu a fost suficientă pentru a marca fericirea între solistă și miliardarul australian, James Packer. Acesta a cerut-o de soție în ianuarie 2016, dar s-au despărțit în octombrie.

Vezi pe okmagazine.ro cum arată inelele de logodnă și a altor celebrități!