Logodnica lui Dani Vicol, tânărul omorât de Mario Iorgulescu în accident, rupe tăcerea: „E un criminal!” Ce răsturnare de situaţie

Văduva lui Dani Vicol, tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de maşină provocat de Mario Iorgulescu, rupe tăcerea. Patricia Esmeralda, femeia care urma să se căsătorească cu victima lui Mario anul viitor, povesteşte că nu a primti niciun ban de la familia Iorgulescu şi că ar refuza oricum orice ajutor financiar în caz că se vor oferi.

21 dec. 2019, 07:46

„Un om așa de important ca Gino (Iorgulescu, n. red.) sau ca Mario ar putea vreodată să îmi dea mie vreo sumă de bani în care să nu semnez o hârtie? În care să nu fie martori, nu se face printr-un cont bancar? Se face așa, vine pe stradă, îmi pune banii în mână? Și, în primul rând, să vină cu doi saci, nu vreau! Nu îmi trebuie banii lor. Nu îmi trebuie banii pentru că nici un sac, nici cinci saci, nu acoperă lipsa lui Vicol, nu acoperă lipsa soțului, nu acoperă lipsa tatălui, nu acoperă cu absolut nimic”, a explicat văduva lui Dani Vicol, potrivit wowbiz.ro.

„Pentru ce să iau legătura cu eu cu ei? Nu, și nici nu vor exista legături cu ei (familia lui Mario Iorgulescu, n. red.), niciodată! Ce să le spun? Cumva să fac înțelegere pe moartea soțului meu? Există vreodată o înțelegere și o mediere pe o asemenea crimă? Mi-au luat viața, mi-au stricat viața, mi-a omorât cel mai drag om din lume. Nu există, nu se va lua legătura cu absolut nimeni din familia lui. Vom merge strict pe calea de justiție în care trebuie să plătească. Altă putere nu am. Nici avocați nu au făcut-o, nici nu voi accepta așa ceva”, spune femeia.

Cât despre declarațiile oficiale făcute imediat după accident de familia lui Mario Iorgulescu, cum că se vor ocupa ca fiului ei și al lui Dani Vicol să nu îi lipsească nimic, Patricia spune tranşant: „Pe mine nu mă interesează nici să se ocupe ei nici de familia mea sau de copiii mei, pentru că nu asta vreau eu de la ei. Să îmi omoare iubitul și să aibă grijă de copii mei? Ce este el, cine este el, ce educație să îi dea? Să îi dea o educație copilului meu cum i-a dat-o copilului lui? Să iasă pe stradă să omoare oameni? Nu, mulțumesc, nu am nevoie de așa ceva. Vreau doar să plătească, să sufere, cum suferim și noi, zi de zi. Și mi se pare normal asta, din moment ce tu bei, te droghezi, ieși cu o viteză așa mare pe stradă… Nu e normal să suferi din moment ce ai greșit atât de tare? Exclud orice fel de împăcare”.

Mai mult, nu ar fi acceptat nici măcar un ban ca ajutor de înmormântare, așa cum s-a tot vorbit în spațiul public.

„Nu s-a primit niciun fel de ajutor, nici la înmormântare. Auzisem că ar vrea să ne trimită o coroană. Ce să facem cu o coroană? Noi aveam nevoie să ne trimită ei o coroană sau aveam nevoie să vină Vicol pe picioarele lui acasă. Nu era suficient că a venit acasă în coșciug? Ce era să fac? Să îl îngrop pe Vicol pe banii criminalului său? Nu există așa ceva! (…) Nu am avut contact cu absolut nimeni și nici nu îmi doresc să am vreun cotanct cu vreunul dintre ei. Nu vreau să se mușamalizeze, vreau ca Justiția să își facă treaba și vreau să se arate că omul ăsta (Mario Iorgulescu, n. red.) e un criminal, în fața mea și în fața copilului meu este un criminal”, a mai spus Patricia Esmeralda, femeia care urma să se căsătorească cu victima lui Mario Iorgulescu anul viitor.

În urma cu câteva zile, familia lui Dani Vicol, reprezentata de iubita acestuia și de fiul tânărului, au decis sa apeleze la instanta împotriva lui Mario Iorgulescu. Din acest motiv, Patricia Esmeralda Minca, femeia cu care Dani Vicol avea o relație și care i-a născut acestuia, în luna mai, un băiat, pe Antonio, a depus o plângere penala împotriva fiului șefului de la LPF.

Mario Iorgulescu nu mai are scăpare nici în Italia. Decizie de ultimă oră a INSTANŢEI

Pe 8 septembrie, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Poliţie.