Logodnica lui Geo Rotariu, modelul Bianca Tudor, a pierdut sarcina. Marturisire copleșitoare: „Nu vreau să fiu întrebată despre asta”

Logodnica lui Geo Rotariu, modelul Bianca Tudor, a pierdut sarcina în luna a șaptea, frumoasa brunetă a dat dureroasa veste pe contul de Instragram.

07 oct. 2021, 12:45

Logodnica

lui Geo Rotariu, modelul Bianca Tudor, se confruntă cu o tragedie extrem de grea, tânăra a pierdut sarcina în luna a șaptea. Bianca Tudor ar fi urmat să nască în luna decembrie o fetiță.

„Am un anunț de făcut pe care aș fi preferat să nu îl fac niciodată. De obicei nu împărtășesc detalii de natură intimă online, însă din moment ce am anunțat că sunt însărcinată, trebuie să anunț și că am pierdut bebele.”, a mărturisit tânăra.

Geo Rotariu este fondatorul Bitcoin, România, și un om de afaceri extrem de cunoscut în domeniul antreprenoriatului. Recent chiar el anunțase că este foarte entuziasmat deoarece va avea un copil.

Geo Rotariu și Bianca Tudor au o relație de câțiva ani, însă el a cerut-o pe frumoasa brunetă în căsătorie abia în urmă cu câteva luni.

Bianca Tudor a mărturisit că nu dorește să dea mai multe detalii despre ceea ce a dus la pierderea sarcinii și spune că are nevoie să fie lângă partener și familie.

„Nu vreau să intru în detalii și aș prefera să nu fiu întrebată despre asta. Vă puteți imagina că pierderea unui copil în felul ăsta nu este ceva plăcut și pe care doresc să-l discut din nou. De asemenea, nu vreau să sperii pe nimeni, în niciun caz o femeie însărcinată. Tot ce vă pot transmite este următorul mesaj: curajul nu este absența fricii, ci triumful asupra ei.Voi reveni la un moment dat, dar am nevoie doar de partenerul și de familia mea în momentul de față”, a declarat Bianca Tudor, pe Instagram.