Primele imagini cu Cristian Boureanu și noua iubită. Cum a reacţionat fosta logodnică, Laura Dincă FOTO

Cristian Boureanu a trecut peste despărţirea de Laura Dincă şi și-a găsit alinare în brațele unei alte blonde sexy. Nici Laura Dincă nu pare să sufere, căci și despre ea se zvonește că ar avea o nouă relație!

06 oct. 2021, 09:10
Primele imagini cu Cristian Boureanu și noua iubită. Cum a reacţionat fosta logodnică, Laura Dincă FOTO

Primele imagini cu Cristian Boureanu și noua iubită. Cristian Boureanu a uitat de promisiunile pe care i le făcea Laurei Dincă, aceea că o va duce în fața altarului și la nici două luni de când au anunțat că nu mai formează un cuplu și-a găsit alinare în brațele unei alte femei. La rândul ei, se pare că şi Laura Dincă are o altă relaţie.

Primele imagini cu Cristian Boureanu și noua iubită

Cristian Boureanu, 49 de ani, și-a făcut o nouă relație. Dacă până acum a preferat să păstreze discreția, în clipa în care a aflat că fosta lui logodnică și-ar fi refăcut viața amoroasă, fostul politician a început să se afișeze cu noua parteneră, cei doi fiind surprinşi de EVZ. Mai întâi au luat prânzul pe terasa unui cunoscut restaurant, ca mai apoi să se plimbe prin oraș cu mașina. Întâlnirea a continuat în pădurea de la Snagov, la un restaurant ceva mai ferit de ochii curioșilor, unde cei doi au intrat îmbrățișați pe terasa locației.

Laura Dincă, de la „partajul” cu Cristian Boureanu, la petrecerea burlăcițelor în restaurant de fițe. Cum a fost surprins modelul

La rîndul ei, Laura Dincă se pregătea să-și sărbătorească cei 25 de ani doar în compania prietenelor sale. Alături de Bianca Peica, iubita lui Andrei Ceaușescu zis și „Hectar”, Carmen Bădănoiu și alte prietene apropiate, Laura Dincă a avut parte doar de o seară „între fete”.