Adriana Bahmuţeanu, despre posibila fiică a logodnicului ei: „Chiar dacă testul va ieşi pozitiv sau negativ”

Adriana Bahmuţeanu, despre posibila fiică a logodnicului ei. Jurnalista a vorbit deschis despre situaţia în care se află partenerul ei şi anume că a fost supus testului de paternitate, după ce o tânără susţine că este fiica lui.

23 nov. 2022, 15:27
Adriana Bahmuţeanu, despre posibila fiică a logodnicului ei: „Chiar dacă testul va ieşi pozitiv sau negativ”
Adriana Bahmuţeanu, despre posibila fiică a logodnicului ei

Adriana Bahmuţeanu, despre posibila fiică a logodnicului ei. Vedeta a primit această veste foarte bine, a mărturisit că indiferent de rezultatul testului, va fi alături de tânăra care este şi gravidă. Bruneta o compătimeşte şi crede că îi este foarte greu, mai ales că mama ei a decedat, iar tatăl nu se ştie dacă este George Restivan.

Citeşte şi: Carmen Harra este nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan. „Eu sunt factorul care i-a conectat”

Adriana Bahmuţeanu, despre posibila fiică a logodnicului ei

Ea suferă foarte tare, pentru că simte că nu are pe nimeni pe lumea asta și dacă se va dovedi că este adevărat și nu numai, și dacă nu e adevărat, dacă testul va fi negativ, noi o să fim alături de ea.

E gravidă în șase luni, urmează să nască, vom merge și noi la botez, de ce nu? Eu înțeleg că se simte singură, știu cât de greu e să pierzi un părinte, nu îmi imaginez cum ar fi să nu-l ai pe niciunul.

Eu mă gândesc la sufletul ei și cred că îi este foarte greu. Eu am primit vestea absolut normal, adică nu m-a șocat, nu mi s-a părut ceva șocant sau ieșit din comun sau să mă supăr, nu.

Până la urmă ce a fost în tinerețe a fost în tinerețe, ei doi știu mai bine ce s-a întâmplat și și dacă ar fi fost o relație de lungă durată era la fel. Și dacă avea zece copii cu zece femei, pentru mine era același George.

Vreau să o învăț și pe ea niște lucruri din experiența mea de viață și, de altfel, să o susțin, să fiu lângă ea că simte nevoia să aibă părinții, cu toate că nu-s mama ei biologică. Vreau să simtă că aparține, că are părinți'”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea lui Dan Capatos.