Logodnicul Elenei Udrea: „A pufnit-o plânsul atât de tare încât mi-a sfâşiat mie inima. Fostul ministru a „cedat” în închisoare

Arestată de Interpolul din Costa Rica miercurea trecută, Elena Udrea îşi va petrece, alături de Alina Bica, cel puţin două luni din viaţă în penitenciarul "El Buen Pastor", iar fostul politician român are de trecut o cumpănă importantă.

RomaniaTV.net
13 oct. 2018, 14:52
Logodnicul Elenei Udrea: „A pufnit-o plânsul atât de tare încât mi-a sfâşiat mie inima. Fostul ministru a „cedat” în închisoare

A născut de doar două săptămâni, dar a ajuns într-o închisoare supraaglomerată, fără apă caldă şi populată de fel de fel de infractoare periculoase: „Singurul lucru pe care îl ştiu despre condiţiile de acolo este că nu au apă caldă – se spală doar cu apă rece, iar ea fiind o mamă care a născut acum două săptămâni are nevoie de anumite condiţii şi cei de la penitenciar nu m-au lăsat să-i aduc o anumită medicamentaţie de care ea are nevoie”, a declarat Alexandrov, care se află în Costa Rica alături de micuţa Eva Maria şi mama Elenei Udrea, pentru Antena 3.

Iubitul fostei „blonde de la Cotroceni” a făcut dezvăluiri lacrimogene: „Prima dată când am fost cu fetiţa la ea, pentru că încerc să nu mă duc foarte des acolo pentru că plouă foarte mult aici – şi ea având doar 10 zile nu este mediul tocmai propice să fac drumuri cu ea la Elena – în momentul în care a văzut-o a pufnit-o plânsul atât de tare încât mi-a sfâşiat mie inima şi sufletul. Este foarte dureros pentru ea să fie departe de copil pentru că noi ne chinuim de ceva timp să facem acest copil”, a mai punctat partenerul de viaţă al Elenei Udrea.

Deşi şeful Interpolului din Costa Rica a precizat că Udrea şi Bica au fost întotdeauna supravegheate de autorităţile nord-americane şi că s-a aşteptat doar momentul potrivit pentru arestare, Alexandrov are dubii şi se gândeşte că şi români au fost implicaţi în operaţiunea de miercurea trecută: „N-aş vrea să ajungă să speculez acest timp de informaţii, dar în momentul în care noi am fost opriţi pe stradă în acea zi, unul dintre agenţi a făcut câţiva paşi în spate şi ne-a filmat câteva secunde cu un telefon mobil, ceea ce şeful de la Interpol a afirmat că, într-adevăr, în acţiunea lor este prevăzut acest lucru. Eu am văzut imaginile pe care le-a filmat, dar există o poză de la depărtare care surprinde tot momentul. Pentru mine acea poză este suspectă – posibil să fi fost făcută de altcineva”.


loading...
Partenerii noștri