Logodnicul Elenei Udrea, dezvăluiri despre cum trăieşte arestul fostul ministru: „Trebuie să reziste. Nu poţi claca când te aşteaptă acasă un copil de trei ani şi jumătate”

Elena Udrea așteaptă va afla în data de 10 mai dacă va fi sau nu extrădată în România pentru a ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

04 mai 2022, 17:36
Logodnicul Elenei Udrea, dezvăluiri despre cum trăieşte arestul fostul ministru: „Trebuie să reziste. Nu poţi claca când te aşteaptă acasă un copil de trei ani şi jumătate”

Avocații Elenei Udrea au depus o cerere oficială de amânare pe motiv că au alte procese la care trebuie să fie prezenți, iar în perioada următoare în Bulgaria vor fi mai multe sărbători legale.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, păstrează legătura cu aceasta, ba chiar a reușit să o viziteze de câteva ori de când se află în închisoare în Bulgaria. Bărbatul a vorbit deschis despre starea de spirit a fostului ministru, precizând că deși se află într-o situație extrem de delicată, trebuie să rămână puternică pentru că momentan nu există alte soluții.

„E o perioadă mai mult decât delicată, dar Elena nu are de ales. Ea trebuie să reziste, fiindcă pur și simplu nu are altă soluție. Nu poți claca când te așteaptă acasă un copil de trei ani și jumătate. Nici eu nu pot face altceva decât să am grijă de micuță!”, a declarat pentru Impact.ro Adrian Alexandrov.

Citeşte şi: Sentința în dosarul Colectiv a fost amânată pentru data de 12 mai

Avocații fostului ministru al Turismului pregătesc apărarea extrem de atent și cântăresc fiecare posibilitate. Legat de strategia de apărare, Adrian Alexandrov susține că este luat în calcul tot ce i-ar putea aduce eliberarea sau obținerea unui arest la domiciliu. Următorul termen de judecată cu privire la extrădarea Elenei Udrea este pe 10 mai, a precizat Alexandrov.

„Cred că orice este legal și folositor va fi luat în calcul! Dar amănunte nu cunosc. Da, noi familia, am angajat în Bulgaria un avocat local și trebuia să facem asta fiindcă nu ai cum să cunoști anumite detalii.

Știu însă că termenul următor de judecată este 10 mai și că acesta e deja unul public pentru instanțele bulgărești. Familia mea trebuie să apeleze la toate căile de atac pentru a-și căuta dreptate și penbtru a încerca fata noastră să crească alăturii de ambii părinți”, a adăugat Adrian Alexandrov pentru sursa citată.

Citeşte şi: Fiul lui Sile Cămataru, Dani Balint, arestat preventiv în lipsă