Fiul lui Sile Cămataru, Dani Balint, arestat preventiv în lipsă

Dani Cămătaru a dispărut înainte ca instanța de apel să pronunțe decizia definitivă în dosarul în care acesta este judecat pentru încălcarea unui ordin de protecție.

02 mai 2022, 22:13
Fiul lui Sile Cămataru, Dani Balint, arestat preventiv în lipsă

Fiul lui Sile Cămătaru, Daniel Vasile Balint (cunoscut drept Dani Cămătaru), a fost arestat preventiv în lipsă, luni, 2 mai, după ce n-a mai trecut pe la Poliție conform obligațiilor impuse de instanță pentru controlul judiciar.

Se însoară băiatul lui Nuțu Cămătaru! Nunta va avea loc la localul de lux al lui Nicolae Bădălău. Cine sunt naşii

Dani Cămătaru a dispărut înainte ca instanța de apel să pronunțe decizia definitivă în dosarul în care acesta este judecat pentru încălcarea unui ordin de protecție, pe care interlopul nu l-a respectat deoarece voia să-i ceară „scuze” fostei iubite.

„Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, documentarul care va şoca România. „Mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir!” VIDEO

Curtea de Apel București i-a înlocuit lui Daniel Vasile Balint măsura controlului judiciar cu cea a arestării preventive.

„Inculpatul trebuia să se prezinte la secția de poliție pe 25 aprilie, conform obligațiilor impuse de programul de supraveghere. Acesta nu s-a prezentat și nu a răspuns pe niciunul dintre cele trei numere de telefon. Constatați că acesta se sustrage de la judecarea cauzei și și-a încălcat obligațiile controlului judiciar. Ca atare, solicităm înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv”, a declarat în sala de judecată procurorul de ședință.

Fiul lui Sile Cămătaru a primit o nouă veste. Ce au decis judecătorii în prag de sărbători

Fiul lui Sile Cămătaru a intrat după gratii după ce iubita lui, Giorgiana I., a obținut un ordin de protecție împotriva sa, iar el l-a ignorat. Ulterior, prin metode necunoscute, victima a fost convinsă să renunțe la acuzații, însă dosarul a mers mai departe, iar fiul lui Sile a fost condamnat, iar acum se afla în perioada de supraveghere.

„Inculpatul va executa în final pedeapsa de 3 (trei) ani și 7 (șapte) luni și 10 (zece) zile închisoare. Pedeapsa va fi executată în regim de detenție. Deduce din pedeapsa aplicată:- Reținerea din 11.11.2019, arestul la domiciliu și arestul preventiv din 18.12.2019 la data de 26.05.2020;- Reținerea din 01.12.2019;- Reținerea și arestul preventiv din 19.02.2021 la data de 16.09.2021.(…) Constată executată pedeapsa complementară (dreptul de a conduce vehicule pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere). Constată legalitatea și temeinicia controlului judiciar și menţine măsura controlului judiciar a inculpatului Balint Vasile Daniel, măsură luată prin încheierea din 13.09.2021 a Judecătoriei Sectorului 6 București, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă”, este hotărârea atacată cu apel.