Logodnicul Elenei Udrea, mesaj impresionant din Costa Rica, cu bebeluşul în braţe FOTO

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, este foarte activ pe pagina personală de Facebook după ce iubita sa a fost arestată de către Interpol în Costa Rica.

08 oct. 2018, 06:13
Logodnicul Elenei Udrea, mesaj impresionant din Costa Rica, cu bebeluşul în braţe FOTO

Adrian Alexandrov a scris un mesaj de încurajare în care şi-a exprimat dorinţa ca Elena Udrea să nu fie ţinută prea mult timp departe de micuţa Eva Maria. Apoi a revenit luni dimineaţa, cu un alt mesaj, alături de o fotografie a bebeluşului.

Elena Udrea ar putea scăpa de arest. Detalii exclusive oferite de avocatul fostului ministru. Primul mesaj din închisoare

În primul mesaj, Adrian Alexandrov le-a mulţumit prietenilor pentru mesajele de încurajare: „Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra. PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar doua saptamani, din bratele mamei”.

Prima imagine cu Elena Udrea şi fiica sa, Eva Maria. A apărut imediat după arestare! FOTO

Adrian Alexandrov a revenit luni cu o imagine înduioşătoare a fiicei sale pe care o ţine în braţe. Alături de imagine el a scris un citat emoţionant despre sentimentul pe care îl resimte cineva atunci când devine părinte: „Există locuri in inimă despre care nici măcar nu ştii că există, până când nu iubeşti un copil”.