Logodnicul fiicei lui Whitney Houston va plăti despăgubiri de 36 milioane de dolari după moartea acesteia

Publicat: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 08:03 // Actualizat: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 08:03 // Sursa: romaniatv.net

O instanţă din Georgia a hotărât că rapperul Nick Gordon trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 36,2 de milioane de dolari pentru moartea prietenei sale, Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston şi Bobby Brown, informează Reuters.

Instanţa din Georgia a hotărât în luna septembrie că rapperul Nick Gordon este responsabil legal de moartea prietenei sale Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston şi Bobby Brown, care a murit în iulie 2015, la 22 de ani, după ce a stat 6 luni în comă indusă, fiind găsită fără puls într-o cadă de baie, conform CNN.

Rapperul trebuie să plătească despăgubiri de peste 36 de milioane de dolari, potrivit unei decizii a instanţei din Gerogia, informează Reuters.

Gordon nu s-a prezentat la audierea civilă de la Instanţa Superioară din Fulton County din Atlanta, programată în luna septembrie. A fost cea de-a doua audiere în instanţă la care nu Gordon nu s-a prezentat. Ca rezultat, acesta a fost găsit vinovat de sfidarea unui ordin judecătoresc, iar decizia instanţei a fost luată "în lipsă".

Reprezentanţii lui Bobbi Kristina Brown au depus o plângere de moarte ilicită anul trecut, acuzându-l pe Gordon că a bătut-o pe tânără după ce ar fi luat un amestec de cocaină şi alcool. Reprezentanţii fiicei lui Whitney Houston au pretins că Gordon i-a dat lui Brown cocktail-ul toxic care i-a cauzat moartea.

O autopsie efectuată în luna martie a dezvăluit cauza morţii tinerei: intoxicaţia cu medicamente şi cufundarea sa în apă, potrivit Biroului de Meidicină Legală din Fulton County.

Oficialii nu au putut stabili dacă moartea tinerei a fost cauzată de "cauze intenţionate sau accidentale".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bobbi Kristina Brown Nick Gordon Whitney Houston
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H