Lolrelai de la iUmor, drogată și abuzată de stomatolog. Ştefania Costache a povestit tot: „M-a dus la el acasă”

Lolrelai de la iUmor a fost drogată și abuzată de medicul stomatolog, potrivit declaraţiilor sale. Ştefania Costache a povestit tot ce s-a întâmplat sau mai bine zis ce îşi aduce aminte. Mai multe i-au spus prietenele ei, care au întâmpinat-o acasă, când a ajuns în miezul nopţii.

03 mart. 2021, 12:52
Lolrelai de la iUmor, drogată și abuzată de stomatolog. Ştefania Costache a povestit tot: „M-a dus la el acasă”
Lolrelai de la iUmor, drogată și abuzată de stomatolog

Lolrelai de la iUmor, drogată și abuzată de stomatolog. ”Nu am nicio amintire. Am înțeles de colega mea de apartament și de la prietena mea care mă așteptau de la ora 8 seara, pentru că nu am ajuns, m-au sunat și au văzut că am telefonul închis, lucru pe care eu niciodată nu-l fac.

Le spusesem că mă întorc de la dentist într-o oră să mâncăm împreună și au văzut că nu răspund și ulterior telefonul a fost închis. Când am ajuns acasă, telefonul avea 80% baterie și era dat pe modul avion. Mă gândesc că eu nu aveam nici cel mai mic motiv să fac asta.

Citeşte şi: Drama unei concurente de la iUmor. Mama i-a murit în a doua zi de Paşte, iar tatăl a fost diagnosticat cu demenţă

Lolrelai de la iUmor, drogată și abuzată de stomatolog

Am ajuns acasă la ora 01:07 noaptea, unde mă așteptau prietenele mele, care mi-au spus că nu puteam să merg. Au reușit în 10 minute, până am leșinat, să scoată de la mine maxim 10 minute. Mi-au spus prietenele mele că am apucat să le spun că m-a dus la el acasă, că m-a pipăit în anumite zone intime, că nu vreau flori și o pătură maro. Astea sunt singurele lucruri pe care le-am zis.”, a declarat Ştefania la Antena Stars.

Lolrelai de la „iUmor” a făcut spectacol în bucătărie

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Ștefania Costache, cunoscută drept Lorelai. După ce a făcut senzație la „iUmor”, tânăra a decis să facă show și în bucătărie.

Ștefania Costache a apărut la emisiunea „iUmor”, atunci când a venit într-o ținută extrem de provocatoare. Cu numeroase glume picante, concurenta a făcut spectacol și a fost lăudată din plin.

Extrem de încrezătoare în forțele sale, Ștefania Costache a decis să participe și în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cu un preparat menit să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Astăzi am venit să vă prepar caș crocant cu carpaccio de sfeclă roșie pe pat de valeriană cu un mic accent de cremă de hrean. Sunt curioasă și să gătesc, să văd dacă-mi iese, și sunt curioasă și de reacții. Îmi place, mă hrănesc cu asta, cu reacțiile oamenilor”, dezvăluia Ștefania Costache, în timp ce gătea cu multă atenție rețeta aleasă.


loading...