LOOK TV: Cum vezi meciurile din Liga 1 la LOOK TV LIVE ONLINE

LOOK TVeste televiziunea care a câştigat drepturile tv asupra meciurilor din Liga 1. LooK TV LIVE. LooK Plus LIVE – Meciurile din Liga 1 ȘI Cupa Ligii vor fi transmise în următorii 5 ani de posturile LooKPlus si LooKTv, posturi difuzate pe rețelele UPC, Dolce și Orange TV.

05 oct. 2014, 15:43

LOOK TV: Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 . Antrenorul dinamovist Flavius Stoican a declarat, joi, că meciul cu CSU Craiova, din etapa a X-a a Ligii I, este extrem de important, mai ales că duminică se împlinesc 14 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, subliniind că jucătorii vor face totul pentru a câştiga.

Meciul Dinamo vs Craiova poate fi văzut, duminica, 5 octombrie, LIVE VIDEO pe LOOK TV, de la ora 21.00, pe platformele SEENOW si KOOLNET.

LOOK TV: Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 .“Este un meci important, întâlnim o echipă cu jucători talentaţi, care au contracte cu foarte mulţi bani şi un antrenor cu care eu am debutat şi pe care o să-l respect toată viaţa. Trebuie neapărat să câştigăm acest meci. Se împlinesc 14 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, fanii vor fi aproape de noi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-l câştiga. Contează mai puţin dacă mai e un derbi sau nu, ştiu că sunt rivalităţi foarte mari, sunt dorinţe mari de victorie din ambele părţi. CSU Craiova este reprezentanta oraşului şi principala bucurie a oamenilor în ceea ce priveşte sportul. Craiova are jucători importanţi şi mă refer la Curelea, un jucător destul de talentat”, a declarat Stoican.

LOOK TV. Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00  – “Intotdeauna meciurile cu Dinamo au fost speciale pentru craioveni. Atat pentru fotbalisti, cat si pentru public. Sper ca jucatorii mei sa inteleaga din istoria acestor intalniri ca numai prin ardoare si devotament isi pot multumi suporterii”, spune Sorin Cartu, directorul tehnic al oltenilor. “Va fi foarte greu pentru ca CS U Craiova este intr-o crestere de forma si vine cu ambitii mari. In plus, au o banca tehnica redutabila. Ii stiu bine pe Cartu si Sandoi din perioada in care am evoluat acolo”, apreciaza Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo. Sorin Cratu este si cel care l-a debutat la Universitatea Craiova pe actualul antrenor al dinamovistilor.

LOOK TV: Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 . Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Dinamo Craiova. Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 . Foarte important de amintit este ca in ziua meciului, 5 octombrie, se vor implini 14 ani de la moartea regretatului Catalin Haldan, unicul capitan cum este supranumit de fanii “alb-rosii”. Suporterii dinamovisti il vor comemora inaintea inceperii partidei cu o coregrafie cu totul speciala.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 . Poveste de o jumatate de secol

Dinamo – Universitatea Craiova este o poveste scrisa in jumatate de secol si care a adunat deopotriva bucurii si dezamagiri, orgolii si tradari. E duelul in urma caruia s-au nascut idoli si au cazut bariere. Dinamo – Craiova este cea mai mare rivalitate dintre o echipa din provincie si una a Capitalei.

Povestea a inceput pe 5 noiembrie 1964, atunci cand oltenii condusi de Nicolae Oteleanu, aflati in postura de nou promovati, au dat peste singura echipa din istoria “alb-rosilor” castigatoare a patru titluri consecutive. S-au impus elevii lui Angelo Niculescu cu 3-1, goluri Fratila, Parcalab (2), respectiv, Eftimie. Meciul a fost un antrenament pentru dinamovisti inaintea dublei cu detinatoarea CCE, Internazionale Milano, in fata careia au pierdut cu 0-6 si 0-1.

Peste un an a venit si primul punct scos de studenti, 0-0 pe Tineretului. In editia urmatoare, 1965-1966, Dinamo a administrat Craiovei cea mai severa infrangere din istorie, 8-0 la Bucuresti, goluri Fratila (3), Haidu (2), Parcalab (2) si Mihailescu (autogol).

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 .  Primul succes al oltenilor a venit abia in al zecelea meci direct, pe 15 iunie 1969, 1-0 la Craiova, in ultima etapa.

Anii ’70 au echilibrat duelurile, cele doua echipe batandu-se pentru titlu de cele mai multe ori. Astfel, in sezonul 1970-1971 consemnam prima dubla a Craiovei, 1-0 la Craiova, 2-0 la Bucuresti, iar in sezonul 1972-1973, Craiova a pierdut titlul la golaveraj, avand un singur gol diferenta fata de marea rivala. Atunci Adrian Paunescu a lansat denumirea “campioana unei mari iubiri” pentru echipa sa de suflet. Oltenii s-au revansat anul urmator, elevii lui Constantin Cernaianu castigand tiltul cu un punct avans!

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 –  Iata cum au aratau cele doua echipe in meciul direct din 8 mai 1974, din etapa a 27-a, incheiat cu victoria bucurestenilor, 1-0, gol Dumitrache.

DINAMO: Cavai – Cheran, Sandu Gabriel, Satmareanu II, Coco Deleanu (Custov) – Dinu, Radu Numweiller – Gojgaru, Dudu Georgescu, Dumitrache, Lucescu (Alexandru Moldovan). Antrenor: Dumitru Nicolae Nicusor.

UNIVERSITATEA: Oprea (Manta) – Niculescu, Badin, Deselnicu, Berneanu – Strambeanu, Boc – Balan, Oblemenco, Costica Stefanescu, Nita. Antrenor: Constantin Cernaianu.

Anii ’80 au fost anii performantelor europene ale celor doua. Mai intai, Craiova s-a calificat in sferturile de finala al CCE si in semifinala Cupei UEFA, apoi Dinamo in semifinala CCE. In 1981, titlul s-a disputat tot intre ele, Craiova castigand in tur acasa cu 2-0, goluri Geolgau si Crisan, meci in urma caruia oltenii au trecut pe primul loc fara sa-l mai paraseasca. In retur a fost 1-1. Au urmat doua campionate castigate la mustata de Dinamo in fata Craiovei.

In martie 1984, pe Central, s-a inregistrat cea mai mare asistenta din istoria fotbalului oltean, 43.500 de bilete fiind vandute la victoria Universitatii cu Dinamo, 3-0, goluri Negrila, Crisan si Camataru.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00 –  Sorin Cartu era antrenorul “alb-albastrilor” in 5 noiembrie 1989, cand Universitatea a invins echipa lui Mircea Lucescu cu 1-0, gol Ciurea. Acelasi antrenor a castigat in 1991, avandu-l pe Emil Sandoi drept capitan de echipa, atat Cupa Romaniei, cat si campionatul, dupa o lupta in trei cu Dinamo si Steaua. Interesant e ca numarul unu al Craiovei era portarul Florin Prunea, crescut in curtea dinamovistilor. In anii ’90, Dinamo a dominat duelul cu oltenii, aici incluzand si pe Electroputere, dar si pe Extensiv Craiova.

Dinamo Craiova LIVE ONLINE Look TV, duminica, 5 octombrie, ora 21.00–  Ultima victorie a Craiovei pe terenul lui Dinamo e din ziua de 28 octombrie 1994 (in Cupa Romanie), 1-0, gol Ionel Gane. Interesant e ca intre 13 iunie 1971 si 16 martie 1994, cand oltenii au castigat cu 3-2, acestia n-au mai simti gustul victoriei din postura de oaspeti in campionatul national. In prezent, dinamovistii au doar o infrangere in ultimele 12 jocuri din Liga I, 2-3 la Botosani, in rest sapte victorii si patru remize. De partea cealalta, oltenii vin dupa trei victorii consecutive la zero. Media de varsta: Dinamo- 24 de ani si sase luni, Craiova – 26 de ani si o luna.

LOOK TV SI LOOK TV PLUS LIVE VIDEO MECIURILE DIN LIGA 1 AICI.

LooK TV LIVE – De asemenea, puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE, contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an).

STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 ONLINE . TIPURI DE ABONAMENTE LA LANSARE PE SEENOW:

3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii)
5 euro (fara TVA) / 30 de zile
12 euro (fara TVA) / 90 de zile
20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România.

LOOK TV LIVE .  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE REȚEAUA UPC

După ce în luna iunie a acestui an, UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii 5 ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege.

LooK TV LIVE – “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.

LooK TV LIVE  . Astfel, după expirarea perioadei gratuite, pe 1 august, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe lună, decît în cazurile clienţilor care şi-au manifestat dorinţa de a avea această opţiune în abonament. În ceea ce priveşte clienţii care nu îşi manifestă interesul explicit pentru opţiunea Extra Fotbal sau comunică faptul că nu doresc acest pachet, aceştia vor avea aceeaşi valoare a facturilor.

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE ORANGE TV

Orange TV a introdus in grila sa de televiziune cu plată prin satelit televiziunile Look TV HD și Look Plus HD.

Conform unui anunţ publicat pe hdsatelit.blogspot.ro, “ambele canale au specificat in dreapta denumirii, in paranteze, textul “test”. Cele doua canale sunt criptate, iar datele de receptie sunt cele din imaginea de mai sus: satelit Astra 5B (31,5 grade est), frecvența 12168, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Prezența acestor canale ( chiar si cu textul “test” ) în grila Orange Tv este posibil să fie rezultatul încheierii unei înțelegeri între Orange si Look TV si Look Plus (Intel Sky).

Însă niciuna dintre cele două părți nu a confirmat oficial incheierea unui acord pentru retransmiterea canalelor care difuzează meciurile de fotbal din Liga I“

LooK TV LIVE .  Singura rețea care nu transmite posturile LooKPlus si LooKT rămâne RCS&RDS.