PANDURII – OŢELUL 4-0. Scorul etapei la Tg. Jiu, în trei minute s-au marcat trei goluri

Pandurii Tg. Jiu a surclasat pe Oţelul Galaţi cu scorul de 4-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal.

29 sept. 2014, 13:52
PANDURII – OŢELUL 4-0. Scorul etapei la Tg. Jiu, în trei minute s-au marcat trei goluri

LOOK TV PANDURII – OŢELUL 4-0. Gorjenii au obţinut a doua victorie din acest campionat, prin „dublele” reuşite de Mihai Roman (57, 60) şi Deyvidas Matulevicius (59, 82). De remarcat faptul că Pandurii a marcat primele trei goluri în decurs de doar patru minute.

Oţelul a terminat meciul în zece oameni, după ce Răzvan Grădinaru (jucător împrumutat de Steaua la Galaţi) a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben, în min. 84.

Fostul internaţional Florin Cernat a redebutat cu acest prilej la Oţelul, intrând în minutul 72 în locul lui Emil Jula.

Click aici pentru a vedea Pandurii-Oţelul

Componenţa formaţiilor:

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici – Răduţ, Anton, Nistor – Shalaj, Roman, Nicoară.

Oţelul: Hotoboc – Mişelăricu, Miron, Sipovici, Popescu – Cojoc, Helder – Grădinaru, Avdici, Popa – Jula.

Atât gorjenii, cât şi gălăţenii se află pe locuri retrogradabile în Liga 1, având în palmares doar câte o singură victorie după opt etape jucate în acest sezon. Pandurii încearcă să valorifice avantajul terenului propriu şi, cu ocazia unui târg de maşini la care au fost prezenţi duminică, le-au oferit gratuit bilete la meciul de astăzi vizitatorilor expoziţiei.

Mai vin aici la acest târg când am timp. Mi-a plăcut că am împărţit bilete şi am discutat cu oamenii care au venit aici. Le-am dat şi bilete pentru a veni mâine la meci, e un joc important pentru noi şi vrem ca suporterii să fie alături de noi„, a spus Viorel Nicoară.

Portarul Pedro Mingote a primit asigurări din partea celor pe care i-a invitat la meci că vor susţine echipa. „Suporterii ne-au spus că vor veni să ne susţină şi ne-au urat să batem la meciul de mâine seară. Noi la fiecare meci ne dorim să câştigăm, dar a fost mai greu până acum„, a spus acesta.

Şi Paul Anton a recunoscut că echipa are nevoie acum de suporteri pentru a câştiga meciul cu Oţelul: „Am dat bilete celor care doresc să vină la meci, avem nevoie de suporteri cu siguranţă, trebuie să câştigăm la meciul cu Oţelul„.