Look TV rămâne fără vedete. Ce se întâmplă cu fotbalul din Liga 1 pe acest post

Look TV a anunţat că îşi mută studioul de la Bucureşti la Cluj, soarta celor 25 de angajaţi din Capitală fiind incertă. Se ştie însă că vedetele postului, Roxana Ciuhulescu şi Horia Ivanovici, au refuzat să meargă în Ardeal, încetându-şi colaborarea cu această staţie de televiziune.

13 feb. 2015, 08:39
Look TV rămâne fără vedete. Ce se întâmplă cu fotbalul din Liga 1 pe acest post

Posturile Look TV şi Look Plus, care au transmis în exclusivitate meciurile din Liga 1 în turul acestui sezon, intră într-un proces amplu de restructurare. Activitatea Look din Bucureşti, loc în care era amenajat un studio unde erau produse cele două emisiuni prezentate de Roxana Ciuhulescu şi Horia Ivanovici, urmează să fie sistată.

Întrucît cei doi prezentatori n-au dorit să meargă în Ardeal, conducătorii postului patronat de Arpad Paszkany au hotărât ca începând din retur programul dedicat Ligii1 să fie moderat, la Cluj, de Sergiu Penciu, un angajat mai vechi al Look. Pentru meciurile din sud-estul ţării se vor amenaja studiouri la marginea terenurilor, de unde vor transmite colaboratorii Paul Andone şi Daniel Coman.

Citeşte şi S-a votat noul sistem al Ligii 1. Decizie importantă privitoare la transferul străinilor în România

Potrivit ProSport, Look TV îi va păstra ca invitaţi, pentru emisiunile pe care le va face din Cluj, doar pe Marius Bilaşco, George Galamaz şi Claudiu Vaişcovici, la care se adaugă Marius Mitran, purtătorul de cuvânt al lui Gino Iorgulescu la LPF. Colaborarea se va face printr-o metodă inedită: fiecare dintre cei patru îşi va alege un weekend în care va fi preluat de o maşină, dus la Cluj pentru a se prezenta la emisiunile făcute în jurul etapei, apoi adus în Bucureşti după ultimul meci al zilei de duminică.

Din retur, Look TV nu va mai avea niciun rol în producerea meciurilor, ci va prelua semnalul de la DigiSport, reducând astfel semnificativ cheltuielile. În returul acestei ediţii de campionat, DigiSport şi Look TV vor transmite live şi integral toate cele nouă meciuri ale etapei, iar DolceSport va transmite trei meciuri pe etapă.

Citeşte şi Gino Iorgulescu, declaraţie SURPRIZĂ despre insolvenţele din LIGA I