Lora, afectată de moartea mamei. Și artista a fost suspectă de cancer: „Am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta”

Lora, afectată de moartea mamei. Cântăreața a avut parte de o viață grea, tatăl ei a murit când era micuță, iar mama s-a stins din viață în urmă cu doi ani, după ce s-a luptat cu cancerul.

15 feb. 2023, 08:44
Lora, afectată de moartea mamei. Și artista a fost suspectă de cancer: „Am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta”
Lora, afectată de moartea mamei

Lora, afectată de moartea mamei. Singurul sprijin din familie îi este fratele ei, Vlad, cu care are o relație foarte bună. Și iubitul ei, Ionuț Ghenu, a fost și este alături de ea în momentele grele și i-a dovedit că se poate baza pe el oricând are nevoie.

Citește și: Probleme în paradis pentru Lora și Ionuț Ghenu. Artista aruncă bomba: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit”

Lora, afectată de moartea mamei

Azi, își amintește cu drag și dor de mama ei și singurul lucru pe care îl regretă este că nu a petrecut mai mult timp cu ea, pentru că a fost nevoită să muncească pentru tratamentul ei. Fratele ei, Vlad, îi este singura alinare, dar și confident. Cei doi sunt foarte apropiați, chiar pregătesc un business împreună.

Toate momentele mele cu mama au fost speciale. Procesele mele de conștiință sunt legate de lipsa de timp, în care eram preocupată să muncesc cât mai mult pentru a-mi permite să o tratez. Odată cu moartea ei, am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta. Am tras mult de mine să fac în continuare muzică, mai ales că pandemia care a urmat imediat a venit ca un bolovan imens peste mine. Abia acum simt nevoia să reînnoiesc jurămintele cu muzica.

Doar cu fratele meu pot să vorbesc anumite lucruri, pentru că doar el le înțelege și știe ce să-mi spună. Întotdeauna am fost apropiați deoarece mama muncea foarte mult și noi ne-am crescut unul pe altul. Am fost mereu deschisă cu el și am vorbit despre orice.

A fost partenerul meu de joacă în copilărie, mâna mea dreaptă, Luigi pentru Mario și Robin pentru Batman, cel care mă iubește și susține indiferent ce aș face vreodată. Are o inteligență sclipitoare și, chiar dacă am trecut prin multe greutăți împreună, ne ținem unul altuia creierii pe linia de plutire și ne încurajăm să mergem mai departe. Acum lucrăm împreună la brandul de makeup pe care îl vom lansa anul ăsta, dacă nu mai intervine nimic”, a mărturisit Lora.

La un moment dat, în urma unui control, a primit un diagnostic greșit, care i-a dat totul peste cap. Din fericire, totul este bine, iar artista este perfect sănătoasă, dar și fericită alături de partenerul ei, Ionuț Ghenu.

„Eu am fost suspectă de cancer pentru că așa s-a exprimat o persoană care și-a depășit competențele când mi-a făcut RMN-ul. A considerat că „posibil să fie cancer”, nu știu, e o propoziție normală, apoi și-a făcut un selfie cu mine, pentru că băiatul ei era fan… A fost nevoie de multe declicuri din multe direcții ca să îmi resetez prioritățile. Când eram susținută și încurajată că totul va fi bine și că nu sunt singură, în următorul moment eram lăsată singură, fix de același om. Unii îți sunt alături la greu, dar selectiv. (zâmbește)„, a mai declarat Lora, pentru Viva.ro.