Lora, explicații pe TikTok despre divorțul de Dan Badea: „Mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Nu a spart nimeni nicio familie!”

Deși se află în Bali alături de iubitul ei, Lora nu ezită să le răspundă admiratorilor săi la curiozitățile pe care le au despre viața sa. Frumoasa cântăreață a fost căsătorită doi ani cu comediantul Dan Badea și chiar a fost acuzată că a "spart" o familie.

30 ian. 2023, 18:20

Lora și-a deschis sufletul și a vorbit cu fanii săi, despre un moment mai puțin plăcut din viața ei, și anume divorțul de comediantul Dan Badea.

Deși de câțiva ani buni trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost acuzată că a „spart” o familie, conform spynews.ro

De-a lungul vremii s-a spus că Lora i-ar fi furat iubitul Doiniței Oancea, pe Ionuț Ghenu, motiv pentru care frumoasa cântăreață a ținut să facă noi precizări despre acest subiect.

Citiți și: Adevărul despre despărțirea dintre Lora și Ionuț Ghenu: „Fiecare are povestea lui de trăit”

Lora, mesaj controversat din Bali, la nouă ani după divorțul de Dan Badea

La începutul acestui an, artista și iubitul ei au decis să revină în Bali, deși acum trei ani au rămas blocați din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Lora nu a uitat să îți țină fanii la curent cu tot ceea ce face și le-a vorbit despre cum a fost relația cu comediantul Dan Badea, de care a divorțat în anul 2014, pe cale amiabilă.

”Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer, și în viața unui om, multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii, nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Deci nu există nicio familie. Familia mea și eu cu adevărat eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el la rândul lui era liber.”, a declarat Lora pe Tik-Tok.

De asemenea, celebra artistă a dat de înțeles că nu are niciun regret după ce a ales să renunțe la acea relație,  în care simțea că nu mai există reciprocitate și nici compatibilitate.

”Și nu am considerat niciodată că e treaba cuiva chestia asta, e dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu. E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul cu care nu doar să-și dea declarații de iubire, dar și să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate.

Și da, există relații în care când cineva iese dintr-o relație, altcineva plânge poate. Este absolut normal. Dar să relații, de exemplu, în care femeile vor să dea o lecție de aroganță bărbatului și sunt foarte pline de ele.”, a mai declarat Lora pe Tik-Tok.

Dan Badea este căsătorit cu Mădălina Drăghia din 2017 și au împreună un băiețel.

Citiți și: Lora părăsește țara! Destinația de vis unde se va retrage cu iubitul ei: „Vreau să plec pentru 3-4 luni!”