Lora are piciorul în ghips. Vedeta s-a accidentat la sala de sport: „Am mers la spital”

Lora are piciorul în ghips. Vedeta şi-a făcut apariţia la Vorbeşte lumea într-un scaun cu rotile şi a povestit ce s-a întâmplat de a ajuns în situaţia asta. Potrivit declaraţiilor sale, artista s-a accindetat la sala de sport.

14 mai 2021, 14:47
Lora are piciorul în ghips. Vedeta s-a accidentat la sala de sport: „Am mers la spital”
Lora are piciorul în ghips

Lora

are piciorul în ghips. Prezentatoarea a povestit că, în urma unui antrenament, pe care l-a făcut după emisiune, şi-a fisurat osul de la picior. Acum, e nevoită să stea cu piciorul imobilizat timp de câteva săptămâni.

Lora are piciorul în ghips

După emisiune am avut de filmat ceva drăguț, un antrenament MMA cu Mihai, fiul cu Smărăndescu. Cum eram așa tensionată… mi-am zis: “ce idee bună! De când nu am mai dat și eu pumn. Și la antrenament, la încălzire, am lovit în sacii ăia de box. Am dat cu laba picioarului într-o margine și s-a fisurat osul ăsta.

Am dat în sac, dar în margine, și am dat foarte tare. Am zis: “Au” și am continuat. Apoi am dat și în Mihai și în perne și am alergat și m-am trântit. Am făcut toatea astea și după ce s-a terminat antrenamentul și am pășit din sală, s-a dus adrenalina și au început durerile.

Am mers la spital. Am făcut o radiografie și iată fisură. Să sperăm că dacă sunt cuminte nu o să fie nevoie de operație”, a povestit Lora.

Lora are piciorul în ghips
Lora are piciorul în ghips

Citeşte şi: Lora, reacţii adverse după rapel: „M-a luat aşa o chestie. Eram cu o stare de leşin, ameţită şi nu puteam să păstrez imaginea”

Lora rupe tăcerea despre relaţia cu Ghenu

Lora rupe tăcerea despre relaţia cu Ghenu şi povesteşte cum a început povestea de dragoste. De-a lungul timpului, au fost acuzaţi că şi-au înşelat partenerii de la acea vreme, artista era căsătorită cu Dan Badea, iar el avea o relaţie cu Doiniţa Oancea.

A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el.

Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult.

Apoi, fiind tot pe drumuri împreună (ea ca artistă, el ca manager n.a) prin țară, la concerte și nu numai, a promovat pe rolul de manager, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la apropiere. De acolo a fost doar un pas să îi spun că nu voi mai găsi pe nimeni, deoarece lumea credea că sunt cu el.

Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie, m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară”, a declarat Lora pentru Viva.