Lora s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ce a păţit vedeta imediat după imunizare

Lora s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi a împărtășit momentul cu toți urmăritorii săi de pe reţelele de socializare. Vedeta a publicat mai multe videoclipuri în care a povestit toată experiența.

17 feb. 2021, 16:15
Lora s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ce a păţit vedeta imediat după imunizare

Lora s-a vaccinat împotriva Covid-19 şi a dezvăluit că este al zecelea vaccin pe care-l face în viața ei.

Lora s-a vaccinat împotriva Covid-19

„Cred că e al 10-lea vaccin din viața mea. Am făcut eforturi să am creierii intacți… ca nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai, Doamne ajută!”, a scris Lora, într-un InstaStory. Artista le-a arătat curioșilor și sticluța de vaccin din care a fost vaccinată și a adăugat mândră că este vorba despre vaccinul de la Moderna.

Smiley, prima reacţie după ce a fost acuzat că s-a drogat. Ce relaţie are, de fapt, cu interlopul Lucian Boncu

„Mă simt bine. Recunosc că mi-a fost frică. Ce înseamnă faima și controversa din jurul unui lucru… Aseară, la vaccin, era o doamnă mai în vârstă, care avea niște ochi…se uita la mine ca un pui, ca un copil mic, speriată. I-am spus că o să fie bine. Nu puteai să intri cu nimeni în cabinet. Vă dați seama că oamenii, chiar dacă se vaccinează, sunt în vârstă și le este frică pentru că aud tot felul de tâmpenii. Mi-a fost o frică, mă așteptam să îmi fie rău. M-am vaccinat din cauza meseriei pe care o am. Sunt expusă și pot fi un purtător fantastic. Aș înnebuni să știu că vreun invitat de-al meu care are probleme de sănătate ar lua nenorocirea asta”, a spus Lora într-un live pe Facebook.

Lora i-a luat locul Adelei Popescu, care s-a retras pentru a avea grijă de cea de-a treia sarcină. Ea prezintă alături de Cove emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV.