Lora are probleme în cuplu? Anunţul făcut pe reţelele sociale: „Să petreacă puțin timp singură”

Lora are probleme în cuplu? Artista trăieşte de ceva vreme o poveste de dragoste cu Ionuţ Ghenu, care este şi managerul ei. În ultima vreme, au tot existat întrebări vizavi de căsătorie, însă au declarat că le este foarte bine aşa.

31 aug. 2022, 12:51
Lora are probleme în cuplu? Anunţul făcut pe reţelele sociale: „Să petreacă puțin timp singură”
Lora are probleme în cuplu?

Lora are probleme în cuplu? Recent, câteva mărturisiri făcute de cântăreaţă pe reţelele sociale le-au dat de gândit fanilor. Artista s-a cazat singură la un hotel de 5 stele, pentru a petrece ceva timp departe de toată agitația și a avea parte de un răsfăț pe care îl merită. Nici măcar iubitul ei nu a fost inclus în scurta escapadă.

Lora are probleme în cuplu?

După ani de carieră în muzică și televiziune, Lora își permite să-și ofere cadouri generoase, de care preferă să se bucure singură uneori. Vedeta pune mare preț pe iubirea de sine și a ajuns la concluzia că merită să investească în fericirea ei. Totodată, sfătuiește femeile care o urmăresc pe social media să facă același lucru.

Știți ce trebuie să facă o femeie din când în când?! Să petreacă puțin timp singură la un hotel de 5 stele. (…) Când ai o perioadă agitată cu mult stres și simți că ești ”low battery”, ia-te de mână și mergi câteva zile într-un loc prețios. Meriți!”, a transmis Lora, pe Instagram.

Citeşte şi: Lora, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei, Ionuț Ghenea: „Distruge multe relații…”

Lora are probleme de sănătate

După ce s-a consultat cu medicul, Lora a decis că trebuie să-și anuleze concertele pe care le avea în Câmpulung Muscel și Zărnești. Cântăreața le-a spus fanilor ei că îi pare rău, dar le-a precizat că îi va vedea săptămâna viitoare, fără să dea mai multe detalii.

Dragilor, din motive medicale nu mai pot susține concertele programate în acest weekend în Câmpulung Muscel și Zărnești. Îmi pare rău! Ne vedem data viitoare!”, a fost anunțul făcut de Lora pe paginile de socializare.

Se pare că artista are probleme cu vocea, iar medicul i-a recomandat repaus vocal timp de cinci zile. „Eu joc mima următoarele 5 zile, că n-am voie să vorbesc. O am pe @dianamihai, pe care noroc că o iubesc, că altfel injecțiile din posteriorul meu ar fi mult mai dureroase decât sunt.”, a mai dezvăluit cântăreața într-un alt InstaStory.