Lora, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei, Ionuț Ghenea: „Distruge multe relații…”

Lora și Ionuț Ghenea au o relație frumoasă de câțiva ani buni. Se înțeleg de minune, se respectă și fac o echipă formidabilă împreună. Artista a dezvăluit ce nu i-ar ierta niciodată iubitului ei.

01 iun. 2022, 15:09
Lora, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei, Ionuț Ghenea: „Distruge multe relații…”

Lora a mărturisit că nu ar accepta niciodată din partea partenerului să o mintă, să o manipuleze, să fie rece sau egoist cu ea. De asemenea, cântăreața nu ar putea accepta să fie înșelată.

„Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”, a declarat cântăreața.

Lora a dezvăluit că această relație a învățat-o că e în regulă să nu fii mereu pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Cel mai important e să accepți și părerea celuilalt.

„Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de unda și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune”, a completat vedeta.

Citește și Câți bani câștigă Lora pentru un concert de 45 de minute. Artista nu cântă pe mai puțin

În același interviu, Lora a mai vorbit și despre faptul că știe să ierte atunci când este nevoie și știe, de asemenea, să asculte punctul de vedere al partenerului, pentru ca relația să fie fericită și stabilă.

„Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta dacă omul iubit plânge?”, a povestit artista.

Citește și Lora a spus adevărul despre relaţia cu Ionuţ Ghenu! De ce nu se căsătoresc, deşi au cinci ani de relaţie