Lora, în TANDREŢURI cu noul IUBIT. Iată prima IMAGINE cu cei doi

Lora a devenit o femeie liberă la doar doi ani de la căsătoria cu cel pe care îl considera bărbatul visurilor ei. Imediat după divorţ, au început să circule şi zvonurile legate de noul său iubit. Cu toate că până acum nu i-a dezvăluit identitatea celui care îi colorează viaţa, Lora lasă de înţeles că noul partener este exact cum şi-a imaginat.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 11:46

De curând, Lora a făcut publică o fotografie pe contul ei de Facebook, în care o blondă, care îi seamănă leit, se sărută pasional cu un bărbat, în timp ce stau într-o piscină. Fotografia a fost răsplătită de către fani cu peste 22.000 de like-uri, semn că mai toată lumea aşteaptă cu nerăbdare marele anunţ.

„Sunt îndrăgostită, dar nu am o relaţie. Asta este foarte ciudat. Sunt îndrăgostită de o persoană care este îndrăgostită de mine. Dar nu avem o relaţie. Şi există o temere, există o frică. Sunt încurajată acum şi eu, şi persoana care este îndrăgostită de mine, să facem un următor pas. Relaţia care este…este. Am spus că există sentimente, ne înţelegem foarte bine, este o relaţie frumoasă”, declara Lora în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi  Lora, apariţie senzaţională în lenjerie intimă roşie cu inimioare FOTO