Lora, îngenuncheată de durere. Mesajul în care şi-a mărturisit toată suferinţa: „Răzbunarea omului iubit…”

Lora a petrecut cea mai mare parte a pandemiei în Bali, după ce nu a mai reuşit să plece de acolo din cauza restricţiilor de circulaţie impuse din cauza coronavirusului. Artista pozează fericită şi toată lumea o vede zâmbitoare, însă în spatele fotografiilor se ascunde o suferinţă de care puţină lume a ştiut până acum.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 11:31
Lora, îngenuncheată de durere. Mesajul în care şi-a mărturisit toată suferinţa: „Răzbunarea omului iubit…”

Lora a trecut prin momente dificile în ultima perioada, totul culminând cu pierderea mamei sale. Toată suferinţa provocată de acest eveniment s-a depus peste alte răni sufleteşti despre care artista a găsit acum puterea să vorbească deschis cu fanii ei. Lora a postat un mesaj despre suferinţele care au marcat-o, despre bărbatul iubit şi despre modul în care acesta s-a răzbunat pe ea. 

„Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit… ne trezim cu răni greu de vindecat”, spune Lora. Cântăreaţa nu a dezvăluit şi numele persoanei care a făcut-o să sufere în trecut; cert este, însă, că prezentul îi este fericit alături de Ionuţ Ghenu.

„Vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. «O rană» va spune o poveste şi îmi doresc să fii acolo să o asculţi şi să o dai mai departe”, a scris Lora pe Instagram.

Citeşte şi Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. Abia acum a povestit: „Am fost ignorată şi abandonată chiar şi de medic”