LORA, mesaj cutremurător: „De ce Doamne, iartă-mă, se-ntâmplă asta?”

Lora a avut parte de schimbări drastice în viaţă şi a pierdut mai multe persoane dragi ei. Pe lângă divorţul de Dan Badea şi destrămarea prieteniei cu Doiniţa Oancea, Lora a lăsat impresia că este înconjurată doar de prietenii false. 

02 feb. 2015, 08:44
LORA, mesaj cutremurător: „De ce Doamne, iartă-mă, se-ntâmplă asta?”

Lora a recunoscut că în ultima perioadă a preferat să se izoleze în casă şi să fie o prezenţă mondenă mai puţin activă, iar dezamăgirile din viaţa personală sunt principalul motiv care au dus la schimbarea totală a atitudinii Lorei. 

Lora are planuri mari pentru 2015: „Vreau să fac un copil”

„Lămuriți-mă puțin. De ce „Doamne iartă-mă”, atunci când noi am proiectat toate calitățile pământului pe o persoană și ne dăruim cu totul și o iubim de parcă este prima dată și facem lucruri pentru prima dată și înapoi primim mai puțin și evident nu e persoană potrivită ci doar cineva care se hrănește cu ce ai mai bun, te consumă și trece mai departe(dând vina pe ține of course), intrăm în panică și avem impresia că n-o să mai iubim niciodată și că dacă el/ea nu ne-a iubit, căruia i-am dat tot, evident nimeni nu o va face. De ce? Fii tare și optimist! Sunt doar lecții. Persoana potrivită va fi cel puțin la fel de iubitoare că ține și ți se va dărui întru totul. Fă diferență dintre o proiecție și realitate. Ai grijă de inimă ta! Ti pup tareeeeee!!!”, a scris Lora, pe Facebook.