Lora, schimbare radicală de look! La ce a renunțat artista după 20 de ani. Fanii au rămas surprinși. ”O nouă Lora”

Lora nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, artista a dezvăluit noua schimbare din viața sa, ce ține de aspect! Cum arată acum frumoasa cântăreață. Vezi în articol.

18 apr. 2024, 08:41

Lora este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, atât pentru talentul vocal pe care îl are, dar și pentru frumusețea și naturalețea de care a dat dovadă la fiecare apariție.

Citește și Lora nu mai vrea să audă de Dan Badea. Ce i-a făcut fostul soț: „Nu vreau nici să-l salut. A durut cum nici nu vă puteți imagina”

Lora este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Ea este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori.

Dacă mulți nu știu, Lora are vârsta de 41 de ani și arată superb. Vedeta are o siluetă de invidiat, însă face și eforturi pentru asta. De câteva ori pe săptămână face sport și are grijă la alimentație.

Chiar și așa, mama natură a fost bună cu aceasta, pentru că i-a oferit un ten la care multe femei visează.

Chiar ieri, Lora și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat un videoclip în care apare schimbată total. După 20 de ani, artista a renunțat la părul blond, pentru o nuanță de roșcat.

Artista își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, așa cum a făcut și de această dată.

Cum în ultima perioadă majoritatea vedetelor au simțit nevoia de mici schimbări, așa a simțit și frumoasa cântăreață, care a decis să meargă la salonul de înfrumusețare, acolo unde s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului său.

”Îți scoate în evidență ochii”

Artista a decis să renunțe la părul blond care a consacrat-o, după 20 de ani, pentru o nuanță de roșcat.

Cântăreața a postat pe Instagram poze, dar și videoclipuri cu noua culoare de păr.

„Să vă povestesc cum m-am speriat de mine astăzi dimineață în oglindă, pentru că uitasem că m-am vopsit. Îmi place foarte mult. Puțină culoare, după 20 de ani de blond”, a spus Lora pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Artista a postat și un videoclip pe pagina ei de Instagram, iar fanii nu s-au putut abține să nu comenteze noua schimbare la care a apelat artista.

Te-ar putea interesa și Lora rupe tăcerea despre relaţia cu Ghenu. Cum s-a întâmplat totul: „A fost atât de încercată şi de greşit interpretată”

Așa cum era de așteptat, internauții au fost de părere că noua culoare îi vine superb artistei, motiv pentru care au ținut să lase și multe comentarii.

„E ceva să nu îți stea bine?”, a scris un fan.

„Te prinde minunat, îmi place tare!”, a scris un altul.

„O nouă Lora, ești superbă”, a scris altcineva.

„Ești frumoasă și chiar îți stă bine”, a fost părerea altui fan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)