Lora, prima reacție după ce a fost acuzată de fani că a destrămat o familie: „Multe femei nu fac acest pas, deși doresc acest lucru”

Lora le-a răspuns celor care au spus despre ea de-a lungul timpului că a destrămat o familie, spunând că tot ce își dorește este să fie fericită.

31 ian. 2023, 11:43
Lora, prima reacție după ce a fost acuzată de fani că a destrămat o familie: „Multe femei nu fac acest pas, deși doresc acest lucru”
Lora a vorbit, după mult timp, despre divorțul de Dan Badea

În trecut, Lora a fost căsătorită timp de doi ani cu Dan Badea. Relația lor nu a fost cea mai fericită, iar divorțul a fost unul cu scandal, fiind luată în calcul și o acuzație de infidelitate. Până de curând, artista a decis să nu vorbească despre mariajul care nu a funcționat și nici nu păstrează legătura cu fostul soț. În prezent are un nou iubit alături de care a plecat într-o vacanța în Bali.

Pentru că nu a dat detalii despre divorț, Lora a fost acuzată că a destrămat o familie, așa că a decis să le răspundă criticilor într-un meaj postat în mediul online.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a pus hainele la vânzare. Gurile rele spun că vedeta ar vrea să facă bani de pe urma fanilor ei

„Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Nu a spart nimeni nicio familie. Am avut curaj să divorțez după doi ani. Multe femei nu fac acest pas, deși doresc acest lucru, pentru că au impresia că este o crimă și că le judecă oamenii. Nu te judecă decât cei care ar vrea să divorțeze, dar nu au curaj”, a scris Lora.

Aceasta mai spune că tot ce îșo dorește de la viață este să fie fericită și nu susține căsniciile care nu mai funcționează de la un punct.

„Nu există nicio familie dacă cineva e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Eu eram căsătorită cu adevărat cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el la rândul lui era liber.

Citește și: Emily Burghelea a ajuns din nou la spital. Blondina riscă să ajungă pe masa de operație: ”Oficial am 5 diagnostice probabile”

E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul ideal cu care să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate. Și da, există relații care nu merg. Cineva pleacă, iar altcineva plânge poate. Este absolut normal”, a mai explicat ea, potrivit cancan.ro.