Lora, primele declaraţii despre relaţia cu fostul iubit al Doiniţei Oancea

De când a divorțat de Dan Badea, despre Lora se spune că se iubește cu tour-managerul ei, Ionuț Ghenu, nimeni altul decât fostul iubit al Doiniței Oancea, care era cea mai bună prietenă a artistei.

18 iun. 2015, 14:23
Lora, primele declaraţii despre relaţia cu fostul iubit al Doiniţei Oancea

Imediat după ce Lora a divorțat, Doinița s-a despărțit de Ionuț, iar acesta a fost văzut numai în preajma cântăreței, deși ei au negat că ar forma un cuplu. Gurile rele spun că cei doi sunt de nedespărțit, lucru confirmat și de fotografiile apărute în presă cu Lora și Ionuț.

Lora, surprinsă de paparazzi cu noul iubit. Cine îi spune bună dimineaţa şi noapte bună artistei FOTO

Invitată într-o emisiune de la Antena 1, artista a spus încă o dată că, deși se simt foarte bine împreună, nu au o relație de iubire. „Ne distrăm foarte tare împreună, dar deocamdată doar atât. Încă nu m-am combinat cu el. Noi am ştiut că suntem urmăriţi şi am ştiut foarte bine ce facem. Eu merg cu Ghenu la braţ, nu mă ascund de nimeni. E un bărbat cu care te poţi mândri. Toată lumea îi zice pe numele de familie. Numele lui complet e Ghenovici, e sârb. Am luat un băiat periculos, pentru că am nevoie să mă apere. Poate vorbiţi voi cu el să facă ceva, să-şi facă curaj! O să rămân singură în condiţiile astea! Sunt o femeie liberă şi înconjurată de o grămadă de persoane care mă iubesc“, a spus Lora.


loading...