Lora se pregătește să aibă un copil. Vedeta a mărturisit cum a influențat-o mama ei în luarea acestei decizii

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de aproape cinci ani, iar vedeta a mărturisit în sfârșit că își dorește să aibă o familie mai puțin obișnuită.

09 sept. 2021, 11:47
Lora se pregătește să aibă un copil. Vedeta a mărturisit cum a influențat-o mama ei în luarea acestei decizii

Lora și partenerul ei, Ionuț Ghenu se află într-o relație de ani de zile, iar fanii se așteaptă ca în orice moment cei doi să facă nuntă și chiar să aducă pe lume un copil.

În cadrul unei sesiuni , pe Instagram, Lora a dezăluit fanilor care sunt planurile ei pentru întemeierea unei familii.

La întrebarea unuia dintre fani care au vru să știe dacă vedeta vrea să înfieze un copil, Lora a răspusn extrem de sincer, ba chiar a mărturisit și motivul pentru care și-ar dori o familie „inedită”.

”Ți-ar plăcea să adopți?”, este întrebarea venită din partea unui internaut mai curios, care a generat imediat o reacție din partea artistei.

Lora a recunoscut că își dorește foarte mult să adopte un copil, mai ales pentru că cea mai dragă ființă, mama sa, care a decedat anul trecut, din cauza unei boli grave, fusese la rândul ei adoptată.

”Da! Mama mea a fost adoptată”, a fost răspunsul surprinzător oferit de Lora, căci, nu multă lumea știa până la acest moment că cea care a adus-o pe lume, de fapt, a fost adoptată de o familie cu suflet mare, relatează SpyNews. 

Lora, în lacrimi pe Instagram: „Sunt momente în care te îndoieşti de tine”

Lora

, în lacrimi  pe Instagram. Alături de poză, cântăreaţa le-a explicat fanilor ce se întâmplă cu ea. Nemachiată și cu ochii în lacrimi, Lora a explicat că nu trece prin cea mai bună perioadă, dar că emoţiile pe care le resimte sunt perfect normale şi le acceptă aşa cum vin.

„Nu știu cine are nevoie să vadă asta, dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok”, a scris Lora pe Instagram.

Colegele de breaslă ale Lorei nu au ezitat să-şi arate susţinerea faţă de ea. Andreea Bălan și Mira au fost printre cele care au încercat să o încurajeze pe cântăreaţă.

„Orice ar fi, tot înainte, nu ne dărâmă nimic 🔥#powerwoman”, și-a arătat susținerea Andreea Bălan.

„🤗🤗🤗 E ok să nu fi ok”, i-a transmis Mira cântăreței.

Maria Buză şi Lavinia Goste au comentat cu diverse emoticoane pentru a-i transmite artistei iubire, sprijin, ideea că îi sunt alături şi se roagă pentru ea.

Deşi este o artistă de succes, Lora nu a avut deloc o viaţă uşoară. Anul trecut, vedetei i-a murit mama, lăsând-o cu multe regrete. Cel care o ajută să trecă peste suferinţă este iubitul ei, Ionuț Ghenu.


loading...