Lora RUPE TĂCEREA la 3 ani de la divorţul de Dan Badea

Publicat: Sâmbătă, 13 Mai 2017 16:05 // Actualizat: Duminică, 14 Mai 2017 10:35 // Sursa: romaniatv.net

În urmă cu 3 ani divorţul dintre Lora şi Dan Badea a luat prin suprindere pe toată lumea. Păreau a forma un cuplu extrem de solid şi multă lume s-a grăbit atunci să o blameze pe artistă pentru faptul că s-a aruncat în braţele lui Ionuţ Ghenu, pe atunci iubitul Doiniţei Oancea, bună prietenă cu ea.

Foto: Facebook

Lora trece printr-o perioadă în care pare că a decis să schimbe tot, începând cu look-ul, şi continuând cu dezvăluiri mai sincere decât probabil şi-ar fi dorit unii despre anumite decizii pe care le-a luat în ultima perioadă. Începând cu divorţul de Dan Badea.

La 3 ani de la despărţire, Lora a explicat ce a stat de fapt la baza deciziei de a încheia relaţia. "Regret nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână, ceva nu este în regulă", a spus artista.

Mai mult, Lora a dezvăluit că îşi reproşează că în relaţiile anterioare a tolerat agresivitatea verbală şi mai apoi pe cea fizică: "O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte. În momentul ăla e clar că ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic".

"De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că ... va fi din nou înşelat", a spus Lora la  "Dincolo de aparenţe".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dan Badea Ionut Ghenu Lora
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H