Lora, SCANDALIZATĂ de surorile LESBI. „S-a mers prea departe cu dorinţa de publicitate”

Scandalurile folosite de tot felul de vedete şi vedetuţe drept rampă de lansare sau relansare, după caz, au atins apogeul odată cu apariţia unui pictorial incendiar realizat de fetele de la Roller Sis, Isa şi Lisa, care au postat pe o reţea de socializare fotografii în care, deşi sunt surori, se sărută şi se mângâie cu patimă, recunoscând că sunt lesbiene.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 14:14
Lora, SCANDALIZATĂ de surorile LESBI. „S-a mers prea departe cu dorinţa de publicitate”

Surorile Isa şi Lisa au reuşit să scandalizeze pe toată lumea nu prin recunoaşterea orientării sexuale, ci prin fotografiile aproape porno pe care le-au postat pe Facebook. Prima vedetă care a luat atitudine a fost Lora, blonda lansând un tir de acuzaţii la adresa celor două, afirmând că „s-a mers prea departe cu dorinţa de publicitate”.

„Nu inteleg cum autoritatile nu fac nimic in legatura cu incestul care este promovat in ultimele zile in Romania. Asa apare maine si un pedofil, ca e liber sa faca ce vrea atata timp cat fetitza sau baietelul nu se opune… sau poate chiar tatii cu fiicele, mamele cu copiii lor.  (…) S-a mers mult prea departe cu dorinta de publicitate. E mare pacat din foarte multe puncte de vedere. Fetele ori sunt bolnavioare si ar fi bine sa nu se mai injure cu oamenii normali, ci sa mearga la un psihoterapeut care sa le explice frumos ce e in neregula cu ele, ori fac asta pentru publicitate pentru ca cineva le-a «sfatuit» de bine”, a scris Lora, pe contul ei oficial de Facebook.

CITEŞTE ŞI: Surorile LESBI se iubesc cu voia părinţilor. Ce spun aceştia despre relaţia INCESTUOASĂ a fetelor

Cântăreaţa a ţinut să le transmită celor două fete care încearcă să-şi facă o intrare furtunoasă în showbiz că „se poate reuşi pe bune, fără astfel de nenorociri, dacă ai talent”. „Asa ceva, daca exista pe bune sau nu, nu ar trebui sa fie permis ca metoda de lansare. Otraviti ziua oamenilor normali si fericiti cu asemenea atrocitati. Nu exista «face fiecare ce vrea» fara sa se suporte consecintele. Asa poate spune si violatorul si alti dezaxati sexual. De-aia avem legi, sa protejeze oamenii normali de asemenea «erori»”, a mai scris Lora, plină de năduf.