Lora nu mai vrea să audă de Dan Badea. Ce i-a făcut fostul soț: „Nu vreau nici să-l salut. A durut cum nici nu vă puteți imagina”

Lora nu mai vrea să audă de Dan Badea. Artista a recunoscut faptul că a fost agresată verbal, dar și fizic de către fostul soț. Cei doi și-au unit destinele în 2012, comediantul a cerut-o în căsătorie pe artistă de Dragobete. Au plâns la nuntă, iar la despărțire au glumit. Acum, nici nu își mai vorbesc.

10 feb. 2024, 22:05
Lora nu mai vrea să audă de Dan Badea. Ce i-a făcut fostul soț: „Nu vreau nici să-l salut. A durut cum nici nu vă puteți imagina”
Lora nu mai vrea să audă de Dan Badea

Lora nu mai vrea să audă de Dan Badea. „De fapt, noi n-am semnat un divorț, am semnat o prietenie pe viață. Fetelor, dacă vă gândiți la acest bărbat, care este absolut minunat, va trebui să treceți de mine, în sensul de prietenă a lui cea mai bună, care știe ce e cel mai bine pentru el”, declara cântăreața în ziua despărțirii.

Citește și: Lora a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până la 41 de ani: „Multă lume mă judecă fără să mă cunoască”

Lora nu mai vrea să audă de Dan Badea

La ceva timp după, însă, solista a făcut declarații surprinzătoare, mărturisind că de-a lungul relației a fost supusă de comediant la mai multe umilințe și episoade violente.

Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă.

O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală.

Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie.

Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune ‘foarte urât din partea ta’. El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că… va fi din nou înşelat”, declara Lora într-un interviu.