Lora, în lacrimi pe Instagram: „Sunt momente în care te îndoieşti de tine”

Lora este una dintre cele mai asumate şi mai autentice artiste, încercând, de fiecare dată, să nu ascundă nimic de fanii ei. De data aceasta, artista a ales să se filmeze în lacrimi pe Instagram şi le-a spus urmăritorilor că trece printr-o perioadă dificilă.

13 aug. 2021, 17:43
Lora, în lacrimi pe Instagram: „Sunt momente în care te îndoieşti de tine”

Lora, în lacrimi  pe Instagram. Alături de poză, cântăreaţa le-a explicat fanilor ce se întâmplă cu ea. Nemachiată și cu ochii în lacrimi, Lora a explicat că nu trece prin cea mai bună perioadă, dar că emoţiile pe care le resimte sunt perfect normale şi le acceptă aşa cum vin.

Nu știu cine are nevoie să vadă asta, dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok”, a scris Lora pe Instagram.

Colegele de breaslă ale Lorei nu au ezitat să-şi arate susţinerea faţă de ea. Andreea Bălan și Mira au fost printre cele care au încercat să o încurajeze pe cântăreaţă.

Orice ar fi, tot înainte, nu ne dărâmă nimic 🔥#powerwoman”, și-a arătat susținerea Andreea Bălan.

„🤗🤗🤗 E ok să nu fi ok”, i-a transmis Mira cântăreței.

Citeste si Oana Lis, dezvăluiri în premieră despre sacrifciile pe care le-a făcut pentru Viorel: „Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui”

Maria Buză şi Lavinia Goste au comentat cu diverse emoticoane pentru a-i transmite artistei iubire, sprijin, ideea că îi sunt alături şi se roagă pentru ea.

Deşi este o artistă de succes, Lora nu a avut deloc o viaţă uşoară. Anul trecut, vedetei i-a murit mama, lăsând-o cu multe regrete. Cel care o ajută să trecă peste suferinţă este iubitul ei, Ionuț Ghenu.

Lora s-a iubit cu un BĂRBAT CELEBRU înainte să se mărite

La sfârşitul anului trecut, Lora a dezvăluit că a avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga, relaţie despre care presa nu a aflat.

Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a spus Lora.

Ionuț Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l va asuma. Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan (Dan Badea, n.r.) nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil”, spunea Lora la începutul relației cu managerul ei, Ionuţ Ghenu.

Citeste si Alina Radi detonează bomba! Detalii necunoscute despre relaţia pe care a avut-o cu Nick Rădoi: „L-a lovit Cupidon atât de tare că nu mi-a mai dat voie să ies din casă”