Lora şi-a pus fanii pe gânduri: El e perfect, minunat, tu te simţi urâtă, proastă

Lora se iubeşte de ceva vreme cu Ionuţ Ghenu şi, chiar dacă mulţi au criticat-o că s-a cuplat cu fostul iubit al bunei sale prietene Doiniţa Oancea, a părut mereu hotărâtă să nu lase nimic să-i umbrească fericirea. O postare de pe Facebook a pus, însă, pe toată lumea pe gânduri, deoarece vorbeşte despre o iubire care aduce mai multă durere decât fericire.

23 iun. 2016, 14:42
Lora şi-a pus fanii pe gânduri: El e perfect, minunat, tu te simţi urâtă, proastă

„Ati trait vreodata o iubire in care era foarte bine si foarte rau? In care te simti captiv? Devine indispensabil si apoi te chinuie? Te lasa sa adormi plangand si apoi se comporta de parca nu s-a intamplat nimic? E vina ta ca plangi, e vina ta ca te jigneste…iti alimenteaza frica de relatie dar si de despartire, te face sa te simti urata, proasta…nu esti buna de nimic..ai noroc ca EL s-a uitat la tine. Pentru ca el e perfect, minunat, suficient in ochii lui..Si plangi…si te cearta ca plangi..URASC SA TE IUBESC ASHA”, a scris Lora pe pagina sa de Facebook.

Îngrijoraţi, fanii au întrebat-o dacă are probleme în relaţia cu Ionuţ Ghenu, însă se pare că starea Lorei nu vine din vreo problemă amoroasă, ci pur şi simplu de la noua piesă pe care promite să o lanseze curând.