Lora şi Ionuţ Ghenu, blocaţi în Bali până în luna iunie: Situaţia e cam tristă

Lora și Ionuț Ghenu trec prin momente dificile, fiind blocați în Bali de mai bine de 30 de zile din cauza pandemiei de coronavirus. Cuplul va rămâne în Indonezia până în luna iunie deoarece autoritățile au decis să anuleze zborurile din și spre Indonezia până în data de 1 iunie.

RomaniaTV.net
25 apr. 2020, 05:05
Lora şi Ionuţ Ghenu, blocaţi în Bali până în luna iunie: Situaţia e cam tristă

Lora și Ionuț au rămas blocați în Bali și au închiriat o vilă alături de alți români, iar de sărbători au decis să invite la masă câțiva localnici cu care s-au împrietenit.

Citește și: Lora a publicat mesajul pe care i l-a lăsat mama ei, cu doar câteva luni înainte să moară: „Eu n-aveam ce să-ţi dau de mâncare”

”Situația e cam tristă în Bali. Toate hotelurile sunt închise, se plătesc temele online. I-am invitat la noi să facem un grătar și să mai scoatem copiii din plictiseală, că stau în casă de mai bine de o lună. Avem musafiri azi, s-a umplut casa”, a dezvăluit Lora în vlogul său.

Cuplul avea bilet spre România pe 7 aprilie, însă toate zborurile au fost blocate din cauza coronavirusului și au rămas izolați în Bali.

Colegii de vilă ai Lorei au ajuns la spital, Raluca fiind depistată pozitiv cu febra Dengue, o infecție cauzată de un virus care este transmis de țânțari. Tânăra și iubitul său, care se află de mai multe luni în Asia, au început să se simtă rău în ultimele zile și s-au gândit la tot ce este mai rău

„Raluca a fost depistată cu febra Dengue. Ne-am îmbolnăvit grav, am ajuns la spital” , a dezvăluit Cristi despre starea de sănătate a lui și a iubitei sale.

Printre simptomele acestei boli se numără febra, durerile de cap, erupțiile cutanate asemănătoare celor care apar în cazul rujeolei și durerile musculare și articulare, iar cei doi le experimentează de câteva zile și au ajuns de urgență la spital. 

Pentru că nu tușesc, Raluca și Cristi nu au făcut și testul de Covid, însă, dacă nu încep să se simtă mai bine, cei doi se vor interna și vor fi testați și împotriva noului coronavirus.