Lora ţine concert online. Ce o să facă pentru un bilet de 25 de lei: „Credeţi-mă, merită”

Lora se numără printre artiştii din România care ţin concerte online, având în vedere că evenimentele cu public sunt interzise de autorităţi. Vedeta a găsit soluţia pentru a ţine legătura cu fanii săi şi va cânta pe internet, joi, 26 noiembrie, iar preţul unui bilet este de 25 de lei.

24 nov. 2020, 09:28
Lora ţine concert online. Ce o să facă pentru un bilet de 25 de lei: „Credeţi-mă, merită”
Lora ţine concert online

Lora ţine concert online. Artista își promovează cel mai recent proiect muzical, Suflet de femeie, pe streamerse.net, unde va susține un concert de 30 de minute. Unii fanii sunt sceptici şi i au întrebat-o ce știe să facă de acești bani, respectiv 25 de lei.

Citeşte şi: Lora, îngenuncheată de durere. Mesajul în care şi-a mărturisit toată suferinţa: „Răzbunarea omului iubit…”

Lora ţine concert online

Vedeta a oferit un răspuns amuzant fanilor. „M-au întrebat niște minunați, ce știu să fac de 25 de lei prețul biletului? Ce anume aş putea să fac să merit ca cineva să dea suma asta? Păi, voi cânta cu capul în jos, sub apă, în timp ce fac jonglerii cu mâna stângă și mi-am învățat motanii să danseze în sincron. Credeți-mă, merită”, a dezvăluit Lora pe Instagram.

Repet pentru concertul online de pe 26 noiembrie. M-au întrebat niște minunați, ce știu să fac de 25 de lei prețul…

Publicată de Lora pe Duminică, 22 noiembrie 2020

S-a iubit cu un BĂRBAT CELEBRU înainte să se mărite

Lora a recunoscut la o emisiune tv că s-a iubit cu un bărbat celebru, înainte de a se mărita. Relația a durat câteva luni şi a avut loc în urmă cu 10 ani.

Lora a dezvăluit că a avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga, de care presa nu a aflat. „Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a spus Lora.

Vedeta a vorbit despre Doinița Oancea, la cinci ani după ce ea a fost criticată că i-a furat logodnicul actriței, pe Ionuț Ghenu, chiar dacă ele erau prietene la acea vreme.

Citeşte şi: Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. Abia acum a povestit: „Am fost ignorată şi abandonată chiar şi de medic”

Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, a spus Lora, fără să ezite, despre Doinița Oancea.

Ionuț Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l va asuma. Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan (Dan Badea, n.r.) nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil”, spunea Lora la începutul relației cu managerul ei, Ionuţ Ghenu.