Lora, un an de la moartea mamei: „Îmi lipsesc discuțiile cu ea, sfaturile”

Lora a făcut declaraţii la un an de la moartea mamei sale. Vedeta îi simte lipsa foarte mult, îi lipsesc sfaturile, momentele de bucurie, dar şi mesajele pe care i le trimitea după fiecare apariţie. Acum, se simte o femeie puternică şi crede că mama ei este mândră de ea.

02 feb. 2021, 09:27
Lora, un an de la moartea mamei: „Îmi lipsesc discuțiile cu ea, sfaturile”
S-a împlinit un an de la moartea mamei Lorei.

Lora

, un an de la moartea mamei. „Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea, îmi lipsesc inimioarele pe care mi le trimitea mereu pe Instagram, îmi lipsesc discuțiile cu ea, râsul, sfaturile. Avea un al șaselea simț de speriat, citea omul dintr-o privire, nu s-a înșelat niciodată, dar nu a insistat când a văzut că-mi doresc un lucru, deși știa că nu e om potrivit. M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile.

Citeşte şi: Lora, îngenuncheată de durere. Mesajul în care şi-a mărturisit toată suferinţa: „Răzbunarea omului iubit…”

Lora, un an de la moartea mamei

M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu. Găsesc prin agende tot felul de mesaje de la ea, scrise de mână, cu sfaturi. Cumva, pentru mine nu a plecat, e tot acolo, încă mă sfătuiesc cu ea, vorbesc cu ea, o simt.Mama mea a fost o feministă, dar în sensul bun al cuvântului. Ea a vrut ca eu să fiu o femeie independentă care nu depinde de un bărbat, să am banii mei, să am casa mea. Nu știi ce îți rezervă viața, așa că e bine să nu depinzi de nimeni. A construit la mine fără să-mi dau seama. Mama mă iubea când mă vedea feminină, senzuală și cu vorbele la mine

„, a declarat Lora pentru Viva.ro.

Lora s-a iubit cu un BĂRBAT CELEBRU înainte să se mărite

Lora

a recunoscut la o emisiune tv că s-a iubit cu un bărbat celebru, înainte de a se mărita. Relația a durat câteva luni şi a avut loc în urmă cu 10 ani. Artista a dezvăluit că a avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga, de care presa nu a aflat.

Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a spus Lora.

Vedeta a vorbit despre Doinița Oancea, la cinci ani după ce ea a fost criticată că i-a furat logodnicul actriței, pe Ionuț Ghenu, chiar dacă ele erau prietene la acea vreme.

Ionuț Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l va asuma. Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan (Dan Badea, n.r.) nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil”, spunea Lora la începutul relației cu managerul ei, Ionuţ Ghenu.