„Lordul” fotbalului românesc, Jean Pădureanu, trăieşte o adevărată dramă. Nu are bani nici de mâncare

Fostul preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa a ajuns într-o situaţie disperată. Chiar dacă a muncit o viaţă întreagă în fotbal, Jean Pădureanu nu a reuşit să facă avere. Mai mult, "Lordul" şi-a vândut apartamentul ca să facă rost de bani pentru medicamente.

19 feb. 2014, 11:40
„Lordul” fotbalului românesc, Jean Pădureanu, trăieşte o adevărată dramă. Nu are bani nici de mâncare

În vârstă de 79 de ani, Pădureanu a ajuns la mila amicilor, scrie ziarulring.ro. Unul dintre cei mai apropiaţi este preşedintele FRF, Mircea Sandu, el confirmând perioada neagră pe care o traversează fostul om de fotbal. Mai mult, „Naşu'” s-a oferit să-l ajute din punct de vedere pecuniar.

Citeşte şi Jean Pădureanu este grav bolnav. Are probleme cu memoria şi nu-şi mai recunoaşte familia

„Şi-a vândut apartamentul pentru că nu avea bani de medicamente. Avea şi datorii foarte mari. M-a sunat şi m-a rugat să am grijă de el fiindcă nu are ce să mănânce. Între familiile noastre este o mare legătură. Acum, eu am grijă de el”, a precizat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Citeşte şi Pădureanu, despre Dosarul Transferurilor: Este o decizie extrem de exagerată

Un alt prieten extrem de apropiat al lui Jean Pădureanu este şi ex-şeful LPF, Dumitru Dragomir. Şi el deplânge starea precară în care a ajuns „Lordul”: „Are probleme mari de sănătate, dar şi financiare. Pensia lui este de 18-19 milioane, dar are o grămadă de datorii”.